torsdag den 11. december 2014

Ung pige spørger mand

Undskyld kan du rykke ind?
Ja hvis su ikke selv kan sidde derinde.
Det er bare fordi jeg skal af lige om lidt igen. 
Han sukker opgivende flytter sig og himler med øjnene. 
Hun ringer til sin mor og rejser sig op igen og går.
Han himler med øjnene igen og griner

Ovenstående skete i stoget på vej hjem fra arbejde idag. Jeg blir ærgerlig over at den virkelig venlige måske lidt usikre pige på en eller anden måde blir latterliggjort gennem mandens attitude. Det er da fuldstændig ligegyldigt om hvor længe hun sad der - eller hvorvidt hun kan sidde inde eller ude - hun var venlig og spurgte  bare. Hun fik et svar - som aldeles ik var venligt... som måske gør at hun ikke spørger igen næste gang men bare møvrer sig igennem et sted for at komme til at sidde ned. 

Jeg ved godt at jeg måske lægger meget i ovenstående konversation men hvorfor ikk bare flytte sig uden alt det attitude? Hun spurgte jo bare! 

Ung pige til højre mand til venstre

2 kommentarer:

  1. Du har fuldstændig ret! Det var en aldeles tåbelig og unødvendig opførsel af ham. En eller burde have påtalt det, og vi burde blive bedre til høflighed i DK :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Den en eller anden kunne sagtens have været mig. Det skete bare så hurtigt, både den tåbelige kommentar og at hun gik, så var det ligesom over... Men for søren, hvor e r det bare underligt at lægge ører til den slags...

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...