onsdag den 20. december 2017

Lidt om at lande - julespecial :)

Så nåede jeg endelig (!!) onsdag aften. Gaverne er købt, den sidste arbejds-mail sendt, poderne sover og jeg er træt. Træt helt ind til knoglerne.

Det er lang tid siden jeg har været så træt. December har været lang, og hård at komme igennem. Men nu er det ferietid. Næsten 14 dage hvor vi kun skal fokusere på huset og at hygge. For hygge det skal vi. Jeg skal strikke, spise lækker mad, løbe lange ture og sidst men ikke mindst være sammen med alle mine yndlingsmennesker.

Jeg er klar. Klar til at holde fri.

I morgen er den første feriedag. Vi skal slappe af, og lægge legetøj på plads i huset, så småt begynde at tømme kælder og sætte ting på plads. I morgen aften vil jeg pakke gaver ind, og se Love Actually imens. Det skal jeg. For ellers bliver det ikke jul :)

Hvad jeg ellers skal ved jeg ikke. Sikkert strikke en del runder, se julekalender og en film med pigerne. Og være l a n g s o m sammen med pigerne.


2 kommentarer:

  1. Åh jeg trænger virkelig også til juleferie. Den kommer lige om lidt og så har jeg også planer om absolut næsten ingenting. Glædelig jul :-) kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Ha en virkelig god og skøn ferie og en dejlig jul. Tak for alle dine søde hilsener herinde! Kh S

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...