mandag den 4. december 2017

Lidt om hver vores værelse, eller at sove sammen...

Vores tid her i beboelsesvognen synger på sidste vers... vi har gang i den næst-sidste weekend, pigerne har hentet barbie huset ind fra kælderen, så de leger med bamser i barbie-huset, mens Storemusen sidder og slapper af foran ipad'den og ser fjernsyn. Jeg har støvsuget vores 40 kvm og skal lige også ordne toilettet for så kan jeg komme ud og løbe en tur - jeg trænger.

Pigerne er alle flyttet ind i soveværelset - mens manden er flyttet ud og rykket ind på "eneværelse". Storemusen rykkede ind til Tiller og jeg engang i sidste uge - og hun har allerede selv konstateret jeg sover meget bedre når jeg kan høre nogle andre sove ... størstedelen af sit liv har Storemusen sovet sammen med "nogen". De første 2 år sammen med os manden og jeg - så flyttede hun en kort periode ud af soveværelset og ind på sit eget værelse. Da Tiller og Tuller kom, flyttede hun ind til os igen, for manden og jeg synes ikke hun som den eneste ikke skulle være en del af "flokken". Så hun sov ved siden af manden på en madras på gulvet. På et eller andet tidspunkt rykkede hun over i eget værelse igen - men så flyttede vi fra Byen til den idylleriske forstad, hvor der kun var to soveværelser - det mest naturlige var derfor - at alle piger delte værelse. Det gjorde de i de godt fire år vi boede der - og så flyttede vi til byen ved sundet. Og alle fik deres eget værelse. Det gik ok, men krævede en del tilvending.

For at gøre en lang historie kort, så gik der jo ikke lang tid her i huset - ca. ½ år, så havde vi en bette vandskade, og Storemusens og Tillers værelse blev ryddet pga vand. Tiller flyttede ind til manden og jeg, Storemusen ind til Tuller; og så sov alle poder igen sammen med "nogen".

Så kom beboelsesvognen - fire soveværelser fem mennesker - så fik Storemusen og Tuller deres eget værelse igen. Efter eget ønske faktisk. Tiller ville bare helst blive ved med at sove inde hos os - så sådan blev det... Mange af mine nætter har siden hen været afbrudte af jeg er bange mor, jeg kan høre noget - og til sidst også - må jeg komme ind til jer?

Og nu har vi altså taget konsekvensen af det her natteroderi. Det har pigerne faktisk selv. Alle sover sammen, manden sover selv - og alle er glade, og pigerne har aftalt, at de vil have to legeværelser og et soveværelse, for med flokken sover man altså bedst ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...