søndag den 3. december 2017

Lidt om at nissen flytter ind...

Det har fyldt ret meget her i beboelsesvognen de sidste uger - mon nissen flytter ind eller, flytter han over i huset, eller flytter han slet og ret ikke ind?!? Fordi der hvor vi troede han boede, blev væg, værelse, mm. jo total ødelagt af først vandskade, så nogle skabe som stod foran nissens bo, og så til sidst af nogle vilde håndværkere, der rev gulv op, og senere lagde nyt. Det kan nok tage pippet af den mest hårdføre nisse. Og bekymret pigerne i ny og næ -

Så spændingen var stor her de sidste dage - kom nissen mon?!? Og ja, nissen flyttede ind - bedst efter devisen, nissen flytter altid med.

Nu har vi altså også en nisse boende - en nisse der hører julen til i vores bette familie. En nisse der kommer præcis den 1. december eller 1. søndag i advent, afhængig af hvilken begivenhed kommer først - og flytter ud igen sådan for alvor 2. juledag. Vores nisse har også en fætter, og det er drillenissen, for vores nisse er faktisk ret sød. Men det er fætteren så (overhovedet) ikke: han farver mælken, bytter rundt på indkøbslister og ønskesedler så poderne sidste år fik en dåse makrel, majonæse og remoulade i gaver, for nissen havde taget den forkerte seddel med sig.

Pigerne var glade i morges da de opdagede nissen var her i vognen. Så nu kan julen og december komme. Nissen er her - og alt er derfor som det plejer, og det skal det også i december og til jul, ik' sandt?!?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...