tirsdag den 10. juni 2014

Store store piger (del IV)

For et stykke tid siden skrev jeg et indlæg om hvor store mine piger (de to twins) er blevet... Et indlæg handlede om farvel sut, et om nu med to børnehavebørn og et om status 3 år med twins... det her indlæg kommer til at være del 4 i føljetonen om mine store piger. 

For i går - (pinsemandag) var dagen hvor der skete to store ting   Ja hele to ting på en gang - et: de smed bleen sådan rigtigt for alvor og havde deres første rigtige legeaftale med bedstevennen M fra børneren. M's forældre havde inviteret til leg og hygge i haven så der blev eller var både tid til snak mere snak og kaffe... Rigtig hyggelig og super koncept hvor vi forældre kunne snakke mens de tre m og kopierne tonsede rundt i haven i det bedste vejr. 


Den anden næsten større ting - er tadaaa og en trommelhvirvel og et tadaaaaa mere - nu uden ble om dagen. Hvor dejligt er det lige?! Og idag havde de to trutter præmiere i børneren uden ble. Je er stolt og glad. For mine to piger er virkelig ved at blive store, så store at vi solgte twin-klapperen sidste weekend og at de hverken bruger sut eller ble (om dagen - ok, kun til bummelum... Men det er også ok), at de går i børneren og er glade for det! Mine to store piger :) 


 

2 kommentarer:

  1. Det er bare nogen store piger du efterhånden har... Og meget skønne :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Anja, de er nemlig rigtig store, og det er simpelthen så dejligt! God weekend :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...