onsdag den 7. maj 2014

Projekt oplad dig selv, del IV

Så har jeg lige ringet til æ chef' og sagt jeg faktisk kommer tilbage på det der jobsi på mandag! Min frygt er vendt til glæde og jeg glæder mig til at komme tilbage til mit arbejde.

Der er sket meget med mit sind de sidste dage! Fra mine tanker om, hvorvidt det nu er det rette at gøre, for jeg synes jo jeg stadig er ret sårbar - synes jeg nu, at det er det helt rigtige for mig. Nu skal jeg bruge de redskaber min søde Psyk har givet mig i løbet af den sidste måned - der er stadig rætti, rætti meget at arbejde med. Men jeg bliver nødt til at møde bl.a. PrebenLouise og øve mig, og hive redskaberne frem og se om det virker :) og det glæder jeg mig til!! Jeg skal også øve mig på andre ting, fx at holde pauser og fortsat behandle mig selv ordentlig - jf. mit tidligere indlæg...

Jeg skal ikke starte for fulde gardiner på mandag, på mandag skal jeg sidde hjemme, med min Barpapapa kop (ok, Storemusens Barpapapa kop), og lave en plan over hvornår jeg er i provinsen, og hvornår jeg er hjemme. Og så skal jeg komme ind i min mail igen, og så skal jeg så småt igang med at planlægge næste semester fordi æ chef' siger jeg er god til at planlægge den slags, og det vil hun gerne jeg hjælper med, fordi jeg har overblikket!! Og det glæder jeg mig til!

Så jeg glæder mig til at komme igang igen, og bidrage med lidt på jobbet i provinsen, og møde mine elever igen. Det skal nok blive godt - så længe jeg bare husker at være god ved mig selv!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...