torsdag den 1. maj 2014

Idag er en stor dag...

For nogen - fordi de fejrer 1. maj - hører politiske taler, drikker øl og mødes med kammeraterne. For andre - Storemusen that is - fordi hun idag - i.d.a.g. bliver en af de store over i børneren. Igår havde de gamle store, nemlig sidste dag i børneren, og derfor er der et nyt hold 'store børn' der bliver 'de store'. Og det er stort, for de nye store skulle jeg hilse og sige.

Så igår snakkede vi om at storemusen bliver en af de store i morgen [idag, red.]. I morgen, mor, der er jeg en af de store, sammen med F, og P, og E. og alle de andre børn. Og så snakkede vi om hvor dejligt det er at være en af de store.

Og i morges snakkede vi om Idag er jeg en af de store. Og så snakkede vi om hvor dejligt det er endeligt at være en af de store.

Og på vej i børneren snakkede vi om Idag er jeg en af de store. Og vi snakkede om hvad man skal når man er en af de store [det vidste Storemusen ikke helt, men det er jo også fuldstændig ligemeget, for hun er jo nu en af de store, og skal til at finde ud af hvad det betyder]. Vi snakkede også om at hun er den største - altså højeste idag. Nu hvor de andre store ikke er der mere :) så det er jo også stort, spørger man Storemusen!

Og i morges i børneren, var der stille (!) for alle de gamle store [der jo nu går i SFO] var der ikke mere. For de fyldte meget de sidste uger, for de var meget klar til at flyve fra de trygge børnehave rammer og flyve videre til den store SFO verden. Så der var stille, og der var ro, så meget ro på stuen at Tiller og Tuller - for første gang -  kunne sige farvel på stuen, uden at blive ked - men bare sagde til mig 'Du gå nu, mor?' og vinkede og gav sig til at lege.

Så idag er en stor dag - på mange forskellige måder. Rigtig god 1. maj derude!!

2 kommentarer:

  1. Tillykke med dagen. En stor dag for både børn og voksne!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, du har ret det er en stor dag både for børn og voksne - kun et år tilbage med tre børnehavebørn, hvor vildt er det lige!?

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...