fredag den 23. maj 2014

Det er en første gang for al ting...

Igår var en af de dage hvor storemusen oplevede 'min første rokketand'! Og det er ikke bare en af de dage - men d.a.g.e.n. Hvor hun fik sin første rokketand. Og spørg lige om det var stort!?! Det var det ikke bare stort men mega stort!! 


Hun voksede lige ti cm og vidste slet ikke hvor hun skulle gøre af sig selv af bare glæde! Dejligt :) først talte hun med babysprog, så skulle hun mærke igen og igen og igen ... Det hele var startet med hun fortalte mig hun havde ondt i tænderne. Åh Gud tænkte jeg... Men vi fik lokaliseret tanden og fandt en lille tand i undermunden der rokkede når man rørte ved den. Ikke meget men den rokkede og det var ligesom det altafgørende som kunne forklare storemusens ondt i tanden. Det affødte en længere snak om hvornår tanden så falder ud og om tandfeen så lægger en lille mønt eller noget legetøj under hovedpuden. Storemusen håber på en lille mønt som hun kan bruge til at spare flere penge op - til hendes store ønske lego 'fjends' 'skolen' som hun er igang med at spare op til. 

Så igår var dagen hvor vi fik den første rokketand in da house. Og lur mig om hun ik får rokket den så løs i løbet af de næste dage at den er ude i løbet af de næste uger :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...