torsdag den 29. maj 2014

Twins på 3,2 år - status

Jeg tror det er på tide med en status på det der med twins, når de nu har været tre år et stykke tid. Lad mig sige de med det samme. Det er bleve så meget nemmere og vi synes at være ude på den anden side af den tunnel vi har befundet os i i ca 1000 dage siden twinsenes ankomst. 

Status i punktform: 
To børn uden sut
To børn med et fantastisk sprog
To børn der næsten er stoppet med at bide hinanden
To børn der elsker børneren
To børn der virkelig er afbalanceret og i godt humør langt det meste af tiden
To børn der leger godt sammen og sammen med deres skønne storesøster 
To børn der forhåbentlig snart smider bleen. 


Alt i alt to børn der trives og giver mere og mere plads til at deres forældre kan komme til hægterne igen og bruge tid sammen som familie. Som for eksempel i morges hvor alle tre leger sammen og både manden og jeg har tid til 1) at snakke ved morgenbordet (ok, det har vi kunnet i længere tid nu) men 2) vi endte med at sidde i sofaen jeg med en bog og manden med computeren hvor vi havde tid til rent faktisk bare at sidde og nyde pigernes leg imens vi hver især gjorde det vi havde lyst til, uden at der var nogen der stillede krav til en. Og det er der vi er nu. Vi er ved at finde en rigtig god balance i familie tid, børn tid og tid til at være sammen hver for sig :) 

For også vores ture når vi alle fem er på tur er super hyggelige. Vi har ik klapperen med mere. Pigerne er vilde med at gå eller køre på løbecyklerne. Og det er så skønt og det gør mig virkelig glad helt inden i. Så status på 3,2 år med twins er - jeg er virkelig lykkelig over de to trutter er havnet i vores familie og vi har overlevet deres første 1000 dage, og er stadig en lykkelig familie der er på vej til at købe hus :) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...