mandag den 9. december 2013

Folk og røvere - tid...

Igår var vi - lige som sidste år, inde og se Folk og Røvere fra Kardemommeby med storemusen. En hyggelig, familieforestilling på Bellevue Teater. Så har du mulighed for at tage der ind med børnene - gør det - det er virkelig alle pengene værd.
Der spises popcorn og manden sætter sine briller på plads - #bedreudsyn
Vi havde pladser i række 10 - næsten midt for - og det var perfekt. For skuespillerne inddrager hele salen - og kom ret så tæt forbi op til flere gange, til stor glæde for os alle sammen... Men særligt når det er Kasper, Jesper og Jonathan, der synger, sniger sig afsted på tå, og lister for at stjæle, er det sjovt at de går gennem publikum. Det bedste for forældrene - det er at se glæden i øjnene på Storemusen, høre hende grine, klukke og more sig, når nøglen tabes mange gange... Tante Sofie stjæles, Døren åbnes i hovedet på Kasper hele tre gange - med et ordentlig brag, hver gang. Høre hende synge med på Kardemommesangen, nyde at være sammen med hende, vores store pige. For hun ér blevet stor - næsten fem år, som hun selv siger. Igår aftes genoptog vi traditionen med at snakke om det bedste ved idag - for det var jo Kardemomme teater. Alle de sjove ting de sagde - Jeg hedder Jonathan Kuk kuk, hvorefter politimester Bastian skriver jeg hedder Jonathan kuk kuk. Og bekymringen for Kasper, da han slukkede ilden i Gamle Tobias' tårn.

Hun fortalte med julelys i øjnene det meste af Kardemommehistorien til yndlingspædagogen U i morges da jeg afleverede. Skønne U tog sig til til at sætte sig ned, høre - spørge - og grine sammen med storemusen - så det var en god start på dagen idag. Så god at der ikke var behov for at vinke, for U og storemusen var blevet enige om at de lige skulle øve sig i at synge et flot haleluja, for børneren skulle i kirken her til formiddag.

Og Tiller og Tuller - jamen de var i bedste hænder - for det var søde A, der passede dem i nogle timer i går eftermiddags.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...