fredag den 27. december 2013

Julen hos cirkus Melbollis

Vi har haft den skønneste jule aften - sammen med farmor og tre trutter der hyggede sig rigtig meget. 


Julemanden havde lagt nogle morgen gaver til pigerne - et IKEA køkken til de to små trutter og lidt nyt til Barbien til storemusen. Det tog lige den største spænding - og var det helt rigtige, for med de gaver var der ro på bagsmækken  i lang tid ;) 


Lidt over middag var der stadig lang tid til  vi ville pakke gaverne ud - så jeg tog storemusen med ud på en løbe/cykeltur med et lille indlagt styrt :-/ storemusen er ikke altid lige opmærksom hvor (og over hvad) hun cykler. Taget i betragtning af at hun har cyklet siden påsken i år og sådan rigtigt lært at brænde og stå af og på cyklen i sommerferien (og aldrig er styrtet) måtte det jo komme på et eller andet tidspunkt ;) men der skete intet med hverken cykel storemusen eller andet i styrtet og efter et kort ophold kørte og løb vi videre nu en anelse (ikke meget) mere opmærksom på ting på stien. 


Vi fik skøn eftermiddagskaffe, dansede om træet, sang hulesamhe som storemusen havde valgt, og pakkede gaver op - og så lavede manden maden (ligesom sidste år) og mens manden kokkererede var der tid til at samle LEGO fjends og farmor fik serveret masser af lækker lege mad af de to små trutter der nød  at få fuld opmærksomhed :) og jeg nød at samle LEGO. Eller rettere det var storemusen der samlede jeg holdt kun vejledningen og fandt de små dele. Resten klarede hun stort set selv. Middagen og resten af aftenen var super hyggelig, og vi glæder os allerede til næste år :)

Ting er været så meget nemmere med alle tre piger - omend vi stadig mægler i konflikter om alt mellem himmel og jord eller skulle jeg hellere skrive om alt fra hvem der nu legede med klapvognen, havde dukken/duplo/gryden og så meget mere. Vi skal blive lidt bedre til at holde øje med klokken for antallet af konflikter stiger med fornemmelsen af sult... Dvs når der er lavt blodsukker er der en potentiel større fare for konflikter... 

Resten af juledagene gik med hygge, mere hygge - masser af leg med det nye legetøj og fik jeg sagt mere hygge... Så skønt. De næste dage står på familiebesøg og masser af hygge, mens vi selvfølgelig nyder resten af ferien :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...