fredag den 27. september 2013

Barnepiger og Madpakker

Er virkelig guld værd! Storemusen spørger allerede aftenen inden, om det er i morgen A henter os? I løbet af dagen i børneren spørger hun A mindst en gang i timen (måske endda oftere), skal vi hjem nu? (Søde A er medhjælper i børnenes børnehave*) Det har så ført til at A har besluttet sig, at næste gang hun skal passe/hente, så tager hun altså hjem med Storemusen først, for hun (altså A) sys det nogen gange er synd for Storemusen at de to ikke får leget så meget som Storemusen sys kunne være hyggeligt (tal lige om en top-sød barnepige?!? Som vi er så heldige at have til vores børn!!)

Nårgh, men altså i onsdags hentede hun pigerne, og de to små trutter havde vidst været i ualmindeligt vanskeligt drille humør. Så vanskeligt at vi nærmest undskyldte fordi de bare havde været efter hinanden (Tiller  havde så åbenbart været efter tuller hele dagen ovre i vuggeren kunne A fortælle - så da de kom hjem var der dømt hævn, og tuller kastede sig over tiller!). Så håber jeg de kan opføre sig pænere når hun skal hente dem i næste uge :-/ søde A mente bare tørt det er jo mest synd for storemusen når al tiden i grund og bund går med at fjerne tiller og tuller fra hinanden :( 
Legotårn m tre trutter - søde A's byggeprojekt i onsdags -
eller skulle jeg sige 'onsdagen fra he***'?
Det er heller ik helt sjovt at tænke på at de bare tester A - (altså de to små) men en lille trøst er måske (?) at de opførte sig på lidt samme måde da manden hentede igår, de ville intet, som i a.b.s.o.l.u.t. i.n.t.e.t.... han måtte slæbe dem ud til bilen, hvor de så sad og surmuledede - hjemme ville de heller intet - det er ret skidt når man ved en bid brød kunne gøre underværker! De er så skrub sultne når de kommer hjem at de kunne skrælle en ko! Det (at de er sultne når de kommer hjem kl 16) sker så tit for de to små, der jo ellers har madordning og faktisk får mad ovre i børneren, at vi har besluttet at spørge ind til om de ikke får for lidt mad gennem madordningen... og særligt om eftermiddagen. Om det er muligt at give dem to gange eftermiddagsmad? Eller om vi skal have en madpakke med til dem, som de kan spise af når de blir hentet omkring kl 16... (sidste del siger vi ikke - det kunne godt opfattes en anelse sarkastisk...) Men fakta er, at de ER sultne kl. ca. 16 for også når jeg henter dem kaster de sig over resterne i storemusens madpakke (og ve hvis der IKKE er noget tilbage i madpakken, så blir de altså sure - og det er jo trods alt Storemusens madpakke, og af og til er hun altså også sulten og spiser sine egne rester af madpakken...). Og det er jo ikke fordi børnehaven lukker klokken fire - de har faktisk åben til kl. 17 - så en lille eftermiddagshapser ca kl. 16 ville nok ik være helt tosset. I eftermiddag henter jeg, så må jeg lige se om der kan blive lidt tid til at vende 'madsnakken' over i vuggeren - og så venter der en dejlig weekend forude, ingen planer andet end måske lidt huskiggeri - for sjov, ing. For lige nu leger vi stadig bare. Men der er to potentielle huse vi er faldet lidt (?) for, og dem kunne jeg altså godt tænke mig at se lidt nærmere på.

Så god weekend derude - må den blive god, hyggelig, og sjau (for jeg tænker der er dømt revanche på settlers med min snydepelsede mand)  

* vi har aldrig haft en barnepige men for godt og vel et halvt år siden uden rigtig forældre alene tid for os siden de to små kom trængte vi til mand og kone tid. Så er gode råd dyre når familien bor langt væk... Så for os var bedsteforældrene der eller næsten udelukkende bruges her i idyllerisk forstadsby ingen mulighed...men vi vil gerne ha nogen som er vandt til at håndtere tre (mindre) børn uden at få sved på panden ved bare tanken, så derfor tænkte vi 'rov i børnehaven' og spurgte A. Der både er sød, omsorgsfuld, sjov og meget mere - så holder hun ret meget af vores piger, og vores trutter elsker hende... så der er win win på alle fronter)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...