fredag den 20. september 2013

PrebenLouise

Forleden rullede jeg mig ud om PrebenLouise. OG jeg har siden hen tænkt en del, OG snakket en del med PrebenLouise, ikke om mødet men om alt mulig andet :) PrebenLouises faglighed fx. For holy moly, PrebenLousie ved meget - og hvad det bedste er, h?n deler glædeligt ud af det! Ikke på professor måden, men på en anden, mere behagelig kollega-agtig måde.

Jeg er kommet frem til, at det heller ikke er særlig fedt at komme tilbage fra ½ års orlov, og at der så imens bliver vendt rundt og rundt på den uddannelse h?n selv har været med til at bygge op.

Det var dele af det mødet handlede om. Så jeg kan forstå frustrationen. Det var bare ikke mig der var den rette modtager - men pyt, engang imellem har vi alle brug for at lufte frustrationer - jeg var bare ikke forberedt på hvad der ventede...og tog det måske lidt for personligt? Jeg tror det! Men ved mødet indbød PrebenLouise også til at jeg kunne bruge den viden h?n har - spørg mig endelig, blev der sagt! Og det har jeg gjort. Vi har snakket, grint og drukket kaffe sammen.

Så mon ikke PrebenLouise bare havde brug for at få luft? Jeg tror det - det har vi jo alle engang imellem!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...