torsdag den 12. september 2013

Fire år mulle

Fire år er manden og jeg gift - Vi har nemlig bryllupsdag idag! men tæller fire år nåri vi har kærestet rundt i otte? jeg synes jo det er de otte der er vigtigere... men anywho: Fire år og to børn senere... De sidste to år har været hæsblæsende men vi får mere og mere luft og mere og mere plads til igen at pleje os og hinanden. Det er dejligt! For vi trænger, ikke meget, men tilpas! Man skal huske hinanden - huske at kramme godnat - huske at kysse farvel - huske... Og sætte pris på! Værdsætte, nyde og give :)

Vi blev gift på rådhuset i København dagen inden storemusen blev døbt. I invitationen stod noget med at for os var det vigtigste den weekend storemusens dåb, men vi ville blive glad for om I kunne komme dagen før og fejre vores bryllup med os, eller noget...
Meget uformelt - tog vi bettemusen under armen (eller rettere i barnevognen i hånden) og kørte ind til byen med bybussen og hele bryllupsselskabet i hælene :) det var rigtigt hyggeligt. Da vi blev viet - som iøvrigt var en rigtig, rigtig højtidelig ceremoni - tog vi bussen hjem til 'ost og rødvin' i vores lille bitte lejlighed - hvor både min mor og min far holdt to fine taler - jeg husker særligt min mors: kærlighed er en melodi der skal plejes og så'n og vi plejer os den kærlighed, for det er vigtigt når man er gift, og har børn og iøvrigt også elsker hinanden :) 

Må din aften blive fyldt med kærlighed, hygge og dejlige mennesker :) 
2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...