lørdag den 15. december 2012

Hej Hej stemme...

Min stemme er ved at forsvinde, som i pist borte, væk, gone, auf wiedersehen und.so.weiter! Ikke spor sjovt spørger man ejeren af et styk hæs stemme - måske meget rart spørger man manden i huset... hrmpf...

Min stemme har det med at forsvinde engang imellem, som i ca hvert andet år i nogle uger (mon det er et tegn til mig at jeg i perioder snakker for meget - jeg tror det næppe...) men det er pænt belastende at miste sin stemme i en husstand med en stak små børn, hvor der engang imellem er behov for at sig en eller anden ting så det kan høres... O nej her tænker jeg ikke på at råbe, mens bare sige nogen ting eftertrykkeligt... For som det ser ud lige nu, kan jeg slet ikke sige noget som helst i morgen, for stemmen forsvinder, lige så stille og roligt!

Godt jeg ikke skal bruge stemmen for at skrive noget her, så kan jeg jo underholde med alle de ting jeg GERNE VILLE have sagt hvis det ikke var fordi min stemme er væk.

Ud over at stemmen er væk har lørdagen budt på ren afslapning, vi har ikke lavet det helt store ud over at få styr på hvor og hvad vi skal handle madmæssigt til jul, så vi kommer igennem juledagene uden at sulte (fnis), vi har pakket nissens gaver ind her til aften, og så har jeg fået den største kærlighedserklæring fra størstemusen, ved du hvad mor, jeg elsker dig. Åååårgh!!! Min store pige... Behøves jeg at sige jeg var bare lidt solgt?! Nej vel!

Jeg håber din lørdag, enten med eller uden stemme, har været god, hyggelig og fyldt med kærlighed!

Vil du smage min gulerod? Ida og Matilde er mine to små køkkenhjælpere.
De elsker at stå på hver deres stol og kigge på hvad jeg laver

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...