mandag den 31. december 2012

2012 ganske kort.

Nu er året næsten forbi og vi ser tilbage på et år der igen er gået med rasende fart.

I januar fandt vi et nyt sted at bo i forstaden, eftersom vi solgte vores lejlighed hurtigere end du kan sige 'til salg', og vi skulle være ude i løbet af seks uger. Seks uger der vel og mærke strakte sig hen over jul og nytår... Så vi pakkede kasser, og smed ud, ordnede og pakkede ned. Samtidig var det også måneden hvor min barsel sluttede og jeg gik over på ordningen pas sit eget barn i eget hjem...

I februar fyldte vores lille prinsesse tre. Men inden vi kunne fejre det flyttede vi, vi skulle overdrage gamle lejlighed i Valby kl 1430 og kunne være inde i nye lejlighed kl 1230. Behøves jeg at sige det var rimelig stressende især for manden. Jeg (og børnene) var taget i ly for flytning og det værste kaos hos mine forældre i Sønderjylland. Resten af måneden gik med udpakning og det generelle kom på plads. Derudover sagde vi farvel til verdens bedste institution i Valby: Valnødden. Snøft det var sørgeligt, og en tårevædet afsked! Samtidig varede indkøringen i uendelige tide i vores nye børnehave,, det var en hård omgang for os alle!

Marts husker jeg ikke rigtig andet end at det var den måned hvor tiller og tuller fik tænder - Big time... Der var pludselig en masse tænder både for oven og så'n. I marts sluttede min orlov uden løn også, og jeg var så småt ved at indstille mig på at skulle tilbage på arbejde - mens først skulle jeg lige afvikle en rest ferie i

April - og efter påske gik det heldigvis bedre med Storemusen i børnehaven... Vi nød påsken hjemme i forstadsby, ugen efter fejrede vi trunternes første fødselsdag - to lagkager to fødselsdagstog og en masse dejlige gæster.

I maj havde vi fået plads til trunterne i samme institution som Storemusen og indkøringen startede, og det gik over al forventning, og i løbet af halvanden uge kørte det bare - Storemusen nød at have sine 'babyer' (som hun kaldte dem dengang) i nærheden dagen lang, og det gav hende yderligere en tiltrængt tryghed i børneren. Samtidig begyndte trunterne at gå, helt præcist den 25.5. På min fødselsdag. Se, sådan nogen fødselsdagsgaver kan jeg jo li ;)

Juni gik med tilvending af arbejde, hente og bringe børn, lave mad, hverdag, hverdag og hverdag. men jeg fik samtidig også tilmeldt en twin tilsvømning i forstadsby, og det var bonus, og skulle starte i september!

Juli bød på tre ugers ferie, hvor vi kørte land og rige rundt i Pingu (vores skønne Berlingo), og besøgte familie og andetgodtfolk i Tyskland, Jylland og så videre...og så slap min PhD løn op... Det betød Hej,Hej a kasse.

August brugte jeg på at vende mig til min nye job situation og skrive ansøgninger, skrive en forskningsråds ansøgning og nyde det gode vejr. Pigerne var alle tre super glade for at komme tilbage i hhv vugger og børner, og sommeren sluttede langsomt. Jeg kan huske det gode vejr, som jeg udnyttede med kaf' og sager ude på terassen, både med og uden børn...

Hvad vi lavede i September kan jeg knap nok huske, jeg må læse på bloggen her... Vi var ihvertfald en tur i Jylland til fødselsdag og såe... Søg job søg job søg job...

I oktober havde vi en uges ferie, i sommerhus i Hornbæk,det var rigtig hyggeligt, og store dele af ugen var farmor med. I oktober faldt det samtidig også på plads at jeg fik en tremåneders ansættelse på mit gamle institut for at 1) skrive PhD og 2) undervise.

Både november og december er fløjet afsted og har for mit vedkommende betydet plej din karriere og arbejd så det basker. En ikke helt dårlig ting, men HOLD KÆFT hvor holdt det hårdt. Det betød en del ændringer i vores faste rutiner med at far afleverer og mor henter, så der var dage hvor mor afleverede og far hentede eller også hvor den ene gjorde begge dele, så den anden kunne arbejde igennem... Weekenderne blev derfor i den grad brugt til at lade op og pigerne blev også trættere og trættere jo tættere vi kom på juleferien. Ikke fordi de har været længere i institution end de plejer, men vi har bare haft fart på på job og det har de nok kunnet mærke.Tøserne kvitterede så også lige med at bruge ferien til sygdom, feber og ja, skoldkopper. I december havde vi ydermere besøg af nissen hver søndag, en drille nisse kun én gang... (han blev dog afskaffet igen, eftersom Storemusen blev så sur, at hun ikke var til at have med at gøre).

Det var vores 2012 i stikordsform, dejligt, hurtigt, hæsblæsende, med en masse sved på panden, men også sjovt, hyggeligt, og skønt - jeg blir squ stolt af mig, os, og min lille familie - VI ER HER STADIG OG HOLDERSKRUEN I VANDET!

Nu er der kun tilbage at sige: først - tusind tak fordi du læser med, det betyder mere end du tror! Og så liiige: og vi glæder os til at tage hul på endnu et nyt år, hvor pigerne blir ældre, kan mere og så'n - GODT NYTÅR. pas godt på hinanden derude, ikke kun i aften - men altid!

Ps: eftersom der var så sindsyg mange slåfejl (tak pølsefingre og Ipad) har jeg lige redigeret det værste væk... altså slåfejlene ;)

2 kommentarer:

  1. Godt nytår og god vind i 2013 - tak fordi jeg må læse med!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Taaark! Du er så velkommen på bloggen, mit fristed og min hukommelse! Godt nytår til dig også. Kh.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...