søndag den 30. december 2012

You name it - we got it...

Så er julen over for i år - vi har lige 'afpyntet' juletræet her til formiddag. Nu står træet på terrassen, og venter på at blive transporteret til 'genneren'. Det må blive en af dagene i det nye år.

Der har været lidt stille her på bloggen de sidste dage. Det skyldes:

1) masser af dejlig besøg - først af farmor, der var her i tre dage indtil den 27.12. Hun blev nærmest 'afløst' af mine forældre, der kom den 27.12. til eftermiddagskaffe og kørte igen den 28.12. over middag. Hvor store musen og jeg havde en aftale med min gode veninde M. og hendes dreng H. (og V. - V. er lige så gammel som Tiller og Tuller - han sov dog det meste af besøget) inde i byen. I går kom min far forbi, pigernes 'Opa', der har været her indtil nu. Dejligt, dejligt med god besøg. Vi har nydt besøg, pigerne har nydt deres bedsteforældre, og vi har nydt ekstra hjælpende hænder.

2) hjælpende hænder har været tiltrængt - for Tiller og Tuller har skiftedes til at være syge. Matilde startede med et styk fontæne opkast lille juleaften. Det gode var så hun ramte sådan ca. intet af sin seng, men tiltgængæld var hele (HELE - !!!) gulvet oversprøjtet af bræk. Det skete så lige klokken 22.30 - lige det tidspunkt hvor man virkelig har lyst til at tørre bræk op...Heldigvis var der intet med hende - andet en to ordentlige prut-bleer (sorry for the details); men så fortsatte det ellers lystigt med feberramte børn (Ida) - der var godt og grundig slatten - og fortsatte med skoldkopper hos Matilde, der i skrivende stund stadig får nye pletter, så vi kan ikke engang sige det aftager endnu... YAY, der har virkelig været sygdom in da house.

3) så børnene har været pyldrede! Vi har som minimum har haft et skrigende - rasende - ked - hængende - eller andet - barn om benene, eller på armen, måske ikke hele tiden, men det føltes ihvertfald sådan!!! Det gode har jo så været, at de har hængt på mig (not) Så jeg har virkelig været træt om aftenen og i løbet af dagen...

4) Pyldretheden blev yderligere toppet af to styk twins, der har sovet dårligt, som i elendigt, som i virkelig ringe, som i overhovedet ikke igennem som i skrål og skrig, midt om natten.

Men ud over det glæder vi os til at tage hul på et nyt år - 2013 - hvor vi har hele 365 dage til at få ældre børn, der bliver mere selvkørende, og forhåbentlig også slipper sygdommen i løbet af de første tre-fire dage af det nye år.

Så her er julen - over and out. Tutenella, som Karoline før i tiden sagde om slut-prut-finale :) Og nu venter vi bare på 2013 :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...