torsdag den 20. december 2012

Note to the self...

... at selv om man tror der er få mennesker, når Frederiksberg Centeret åbner, her torsdag inden jul, så ER der mange mennesker. Sindsygtmangemennesker. Faktisk.Bum.

Men
Jeg nåede de sidste juleting - lidt halløj til bedsteforældregaver, så vi kan få gang i det store gør det selv cirkus her i weekenden. Jeg ved det blir hyggeligt. For:
1) Karoline ææææælsker at klippe og klistre
2) De to trunter ææææælsker at male
3) der er indkøbt glimmer, lim, farver mm. i rigelige mængder til det nok skal blive en fest.

Ellers er jeg ved at nå til vejs ende sådan på flere planer...
Undervisningen sluttede igår - sådan inden jul ihvertfald. Vi har én undervisningsgang og så selvfølgelig eksamen tilbage. Og så er blokken slut. Og fokus kan igen komme 120% på færdiggørelse af et styk ph.d.
Min stemme-forkølelse er ved at aftage. Hvilket er skønt, jeg er træt af at lyde som en gammel krage (no comments on that one!!)
Mit skrivebord er ryddet, og klar til ferie - og det er nok den ultimative ferie-følelse.
Min lille gule post-it ser sådan ud:

Se her amost done - og ja, jeg ved godt der står noget der ikke er streget ud, men dagen er ikke slut endnu - og der må faktisk godt stå noget til efter jul, for det når jeg bare i det nye år!  Det vigtigste idag er at jeg når *gløgg og æbleskivehygge* med mine kollegas her lidt senere idag (høhø)
Og der er gået total kaffe i det--- Fordi vi har haft tre (!!!), som i t.r.e. - altså TRE vågne børn i nat, på skift, samtidig og lidt hver for sig. Fik I den - tre vågne børn i nat!!! Yay, det var en fest.

Kårfii
Så jeg er skide meget træt. Så derfor (ok, ikke kun derfor) holder jeg fri i morgen. Til dels ihvertfald. Jeg skal ud og svømme eller løbe, så skal jeg liiiige arbejde lidt, og ellers bare komme ned i gear inden ferien starter for alvor: 14 dage sammen med min skønne lille familie. Og det holder - maks. Jeg glæder mig!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...