tirsdag den 1. januar 2013

Goddag 2013

sagde vi kl. 05.30 - FÅÅÅRK det er tidligt, manner!!! Ida mente absolut ikke hun skulle sove mere - og eftersom hun nærmest (heller) ikke havde spist noget igår, kan man jo heller ikke indvende noget over sådan en tidlig start på dagen (selvom jeg nok kunne finde mindst 110 gode grunde til at sove videre...). Hun er ved at komme ovenpå igen efter 1 uges influenza og ihvertfald flere ugers aftagende appetit, og generel pivethed, og har så spist dagen lang (ok, ikke helt, men sådan virker det faktisk, når hun har spist som en lille fugl de sidste mange uger...).

Så jeg blev nødt til at lægge mig - seriøst, i bedste Maude stil, gå i seng igen, rulle ned for gardiner'n, og SOVE. Det er sjældent det sker, men jeg var svimmel, træt, havde hovedpine og kunne bare ikke overskue en hel dag med semi-trætte børn. Så jeg fik lige 1½ time på øjet.

Nå men det var ikke det dette indlæg skulle handle om. Jeg vil egentlig bare lige skrive lidt om hvad vi sådan har på tapetet de næste måneder...
Lad mig starte med sommerferien, hvor vi har snakket om at tage til Sverige og drikke Prips og spise Kex. Måske ikke hele tiden, men vi skal ihvertfald til Sverige og besøge Pipi Land.
Vi skal til min bedstefars 85 års fødselsdag den 13.4. og fejre ham, og Tiller og Tuller der bliver 2 år (oh my god - tiden flyver...), der jo som bekendt har fødselsdag samme dag.
Vi skal til barnedåb hos mindstenevøen der er ganske nyfødt - en måned gammel lige om lidt, engang i marts.
Vi vil tage ud at spise, og i biffen og hygge os - bare manden og konen, for vi har fundet verdens sødeste barnepige (som tilfældigvis er pædagogmedhjælper i børneren)
Vi vil ud og opleve ting og sager alle fem, for det er godt for os, for børnene og for manden og konen.

Så håber og drømmer jeg om et styk fast arbejde til mig, og manden, så vi kan kigge på hus for alvor. Jeg ved jeg afleverer en herre-sej ph.d. afhandlig, og drømmer om et festligt ph.d. forsvar, nogle flere hvide artikler, og ønsker mig en masse dejlige timer sammen med dem jeg elsker og holder af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...