søndag den 13. januar 2013

En weekend af de bedre - jeg tror det næppe!!

Vi er stadig plaget af syge børn herhjemme - Ida har stadig tynd mave, det blev så krydret med opkast igår og feber ud på eftermiddagen. Det var så der vi blev bekymrede - for hun nægtede så også at drikke... Og virkede mere ig mere slatten! Vi ringede til vagtlægen der straks sendte os til Hillerød hospitals børneafdeling. Så der tilbragte vi så aftenen igår.

Søde, søde sygeplejesker og kompetente læger samt en super sød bioanalytiker var hos os og snakkede, observerede, gav os is (ok ikke os men Ida) og vi fik taget blodprøver. I starten nægtede den lille dame at spise isen men hun var så tørstig at hun til sidst overgav sig og spiste (eller rettere inhalerede) isen og promte sagde MER!! Der fik hun - en is til - som blev spist som vi andre spiser rugbrød..., hun fik tilbudt en masse saft, vand og kiks, for hun skulle bare habe noget væske indenbords! Hun klarede alt postyr så fint, blev ret ked af at få taget blodprøverne - det kan jeg så godt forstå! Men var ikke sur i lang tid - men bare træt!

Vi havde reageret rigtigt, for hin var på vej til at blive dårligere men det fik isene vendt, og da lille prutten også havde feber var det helt rigtige at kontakte vagtlægen og komme forbi på hospitalet. Så vi fik lov til at tage hjem igen senere ud på aftenen men med en åben indlæggelse i lommen, så vi bare kan komme tilbage hvis hun får det skidt igen eller ikke vil drikke igen. Men heldigvis (her håber je så ikke keg jinxer noget) ser det ud til hun har det bedre. Hun sover stadig meget, men har spist, og drukket fint! Så vi slap med skrækken - men fååårk hvor er der meget lidt sjovt at se syge børn og være i det her sygdom længere - jeg vil gerne bede om raske børn NU!! Det er vel ikke for meget - at bede om - eftersom vi stort set siden lillejuleaften har haft børn der har været syge på den ene eller anden måde...

Hjemme - lille trut ligger hos mig (og har gjort det sådan ca hele dagen igår...)


Åbner is nr. 2 - tror godt hun ved hvad der gemmer sig i indpakningen ...


Jeps, den er god nok. Et split sekund senere var også is #2 spist...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...