torsdag den 29. november 2012

Semi-omsorgsdag til mor...

Idag står omsorgsdag for mutti her på programmet... Sådan semi ihvertfald. Jeg er velsignet med et ultra-fleksibelt arbejde, som giver mig mulighed for at hive håndbremsen, når jeg synes det går lige stærkt nok... og det gør det for tiden. Blok 2 med undervisning er startet, samtidig ligger en ph.d. og skal skrives færdig. Igår brugte jeg dagen ude - som i uden for - med en stak gode studerende, og medunderviser A. samt min gode kollega O, der havde indvilliget i at være vores ekskursionsguide - i sin baghave so to speak - Nordsjælland! Temaet var forskellige natursyn gennem tid, forskellige landskabsforvaltnings tiltag 'gennem tid'. Det gik super godt! og vi havde en skøn dag - og vejret var med os, både i går og i mandags hvor vi var ude på Amager Fælled og snakke - guess what - natursyn gennem tid og friluftsliv/forvaltning. Nårgh men nok fagligt/arbejdssnak, idag handler det om omsorgsdagen....

Jeg skal 1) klippes - 2) købe små nissegaver til trutte, prutte, og nutte, for vi har en nisse hjemme, der kommer når han har lyst - læs tre-fire gange inden jul, det skal jo være overkommeligt med tre børn - 3) egentlig have byttet noget tøj.... men jeg havde pi*** travlt i morges, så posen ligger hjemme !!! Sikke noget lååårt - og 4) egentlig have bestilt en ring (eller rettere to) - som skulle laves af noget arvestykke guld - for, jeg har en 'gifte ring' og så er det meningen at der skal være en ring i samme form men med forskelligt guld til hver af børnene, lige nu er der en ved siden af min og Bo's ring for Karoline, men der mangler jo to. Og de skal laves nu. Jeg ved hvordan de skal se ud - formen skal være ligesom de to andre, men guldet skal bankes/hamres, jeg kan bare ikke finde ud af om de skal være helt ens for tiller og tuller, eller om de på en eller anden måde skal være forskellige (det synes jeg nok mest, egentlig)  .... men jeg havde pi*** travlt i morges, så guldet ligger hjemme - sikke noget lååårt og så 5) købe en overdel til min sorte nederdel, og et par lækre strømpebukser så jeg blir klar til julefrokosten næste fredag :) slutter dagen sikkert med lidt arbejde igen, altså på kontoret (hvor jeg også sidder nu - og laver noget - liiiige om lidt).

Må din torsdag blive ligesom du ønsker dig det og med tilstrækkelig omsorg for dig selv for at holde skruen i vandet ;)

Mine to ringe - Vielses ringen er i guld, mens Karolines ring er i hvidguld.
Det er manden min der har foræret mig dem <3

2 kommentarer:

  1. Ej, hvor er det en god ide med ringe for børnene også - men det synes jeg måske mest fordi vi gør det samme, haha. Her er Ronans ring dog bare en tynd spinning-ring, men den matcher nok meget godt vores low-budget sølv-vielsesring :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg sys også det er en fin idé ;) det er nok derfor jeg nu lige om lidt får ordnet de sidste to ringe :) tøhø! Så fint med sølv ringe - skønt også at du/I har en til Ronan. Held og lykke med den forestående fødsel; Ønsker dig al mulig held lykke ihvertfald!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...