onsdag den 14. november 2012

Gode ting at glæde sig til... og et men...

I weekenden skal storemusen og Bo og jeg i teater - jepsi - som i folk og røvere, og teater. og ikke mindst ALENETID med Karoline for både moren og faren - mens de to små tøser bliver passet af onkel T. og hans veninde P. Det er en luksus, som vi glæder os vandvittig meget til. Både moren, faren og især Karoline trænger! Vi trænger til gode oplevelser os tre sammen. Vi havde en ekstra børnebillet og har tilbudt Karolines veninde L. fra børneren billetten. Skal jeg sige mere?!? - vi glæder os alle!!

billedet er lånt her.


Det er rigtig vigtigt at give Karoline positiv opmærksomhed for tiden (tror jeg). Vi kan ikke helt finde ud af hvad der er med hende, men hun virker lidt ved siden af sig selv.

Hun er træt, har meget mørke rande under øjnene, og bliver sur og ked i løbet af et split sekund. Hun kan slet ikke finde ud af at styre sit lidt (meget) iltre temperament lige for tiden. Der skal intet til for at vælte læsset - forkert tøj, en strømpe der sidder forkert, en stol der ikke står hvor hun vil, eller ting vi beder hende om, som hun ikke mener skal/bør ske lige nu. Hun bliver vred, hidsig, skriger og græder. Hun (og vi) kan ikke rigtig finde ud af at få hende ud af den (elendige) stemning igen, og tit ender det med hun skal trøstes... for hun bliver jo ked af det når hun har raset ud. Jeg er tilbøjelig til at tro det er en fase, men hendes træthed bekymrer mig. Hun spiser (heller) ikke rigtig noget i børneren... igår havde hun spist en ostehaps, og en kvart (!!!) skive rugbrød i løbet af dagen i børnehaven. Det er jo alt for lidt! Det gør mig ked af det - for hun plejer ikke at være sådan.

Planen er - at tage en snak med børneren, og høre hvordan de oplever hende, og om der er en forskel i hendes opførsel dér (både i forhold til hvordan hun plejer at være, og/eller i forhold til hvordan hun er derhjemme)... Såe, indtil videre er planen - positiv opmærksomhed (omend det er svært når hun konstant går til grænsen og lidt længere) - og håbe på det bare er en fase...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...