onsdag den 7. november 2012

Intet er så skidt at det ikke er godt for noget...

... jeg kan nu sige jeg er svømmer. Og det med glæde! I laaaang tid har jeg synes at svømning var keeeeedeligt. Så kedeligt, at jeg på ingen måde kunne forstå man frivilligt svømmede, 500, 800 eller måske 1000 m. Men jeg skulle blive klogere (som med så meget andet her i livet)
I slutningen af min barsel begyndte jeg at gå nogle gange til kiropraktor, pga en masse småskavanker i særligt min ryg. Det gjorde godt, så godt at jeg faktisk kunne begynde at løbe igen. Jeg elsker at løbe, jeg kan løbe længe, og i al slags vejr - og fik i løbet af et par måneder trænet mig op til at løbe ca 5 km tre gange om ugen. Større ambitioner har jeg ikke lige nu - det kommer igen, det med at løbe langt... som i 21 km.

MEN, (og der er jo altid et men) -
så kom ryggen tilbage - så det slet ikke gik længere, som i slet ikke, løb var HEELT udelukket, det var 'at gå' nærmest også.... Så prøvede jeg en virkelig god fys! Han sagde til mig, altså du burde svømme... (det sagde han rimelig mange gange - for jeg kom til at gå der længe... og han sagde det eftertrykkeligt.) Men efter hvad - måske tre uger, og en del 'du brude faktisk svømme', fik jeg meldt mig til et svømmehold - Crawl for voksne hos Johnny. Og Johnny er god - rigtig god - og sjov - og lidt plat! Som en 'svømmelærer' skal være. Så nu går jeg til svømning en gang om ugen (og frivilligt - en gang mere - og det er stort) så jeg svømmer faktisk to gange om ugen (!!!) - det ville aldrig, ALDRIG, som i never ever, være sket, var det ikke for den dumme ryg (som faktisk viste sig at være noget helt andet - men det er en anden historie - som har med fødslen(erne) at gøre). Så nu kan jeg sige - jeg er svømmer, for det er det jeg er. Og i går til svømning fik jeg så meget ros, jeg næsten ikke kunne være i det. Det gør mig stolt, og glad. For jeg kunne sige: Jamen, jeg synes faktisk svømning er sjovt! Så tak - dumme ryg - at du fik mig til at prøve noget nyt, og fik udfordret min (rimelig platte) holdning - at svømning er kedeligt - det er det jo slet ikke. Det er faktisk sjovt!

2 kommentarer:

  1. Og så må man vist konkludere, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget! Jeg forsøger hver dag at tage mig sammen til en svømmetur, fordi jeg er højgravid, men jeg har det vist lidt, som du havde det før. Det er SÅ keeeeeeedeligt...

    SvarSlet
    Svar
    1. Jepsi, jeg kan virkelig følge dig. Jeg gik til vandgymnastik i DGI byen, da jeg var gravid med tiller og tuller. Men her var motivationen 'slip for hval-følelsen' og nyd det varme vand :) Håber du kommer afsted, for bare de to grunde er nok til at nyde en time i vandet (så behøves man jo ikke at svømme...)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...