fredag den 1. februar 2019

I februar glæder jeg mig til...

Februar er årets anden fødselsdagsmåned på matriklen - og i år endda en rund en af slagsen - Storemusen fylder 10 lige om lidt. Det er vildt at vi har været forældre i 10 år allerede! Ud over fødselsdag og fejring af fødselsdag i forskellige afskygninger (på dagen, med familien, med klassens piger) er februar også altid en måned hvor lyset rigtigt tager fat - og man kan mærke at dagene for alvor er blevet længere... Og DET er dejligt!! Samtidig er februar også den måned hvor vinteren ofte tager fat for alvor, og det er koldt med koldt på. Men når nu det bliver lysere dag for dag, så gør kulden mig ikke så meget. Og så er måneden kort, der er ferie, og inden man når at se sig om er det marts og foråret (nok) for alvor på vej...

I februar glæder jeg mig til...
# at løbe 3. runde af cross-vinter-cup og forhåbentlig holde konkurrenterne på afstand
# at strikke Tullers #ankerstrøje juniorsize færdig
# at holde fri-hi-hi i tre dage i vinterferien
# at nyde den solskin og det lys der er og løbe i alle de frokostpauser jeg overhovedet kan komme til...
# at svømme mere alvorlig svømning ;)
# at holde fokus på den gode tone i mit sind og fortsætte med de gode selvomsorgsvaner der skal holde stressens klamme hånd på lang afstand og komme i mere balance med familie-arbejds-fritidslivet.

Sidste punkt er nok det vigtigste - men er jo også relateret til masser af løb (selvomsorg), tidlige eftermiddage og fridage i vinterferien. Så på den måde så kan februar bare komme an.

Og fordi det er februar og tilbageblik er lidt sjove, så kommer her de sidste fire (!!!) års februarlister...

Fra februar 2018 (hvor arbejds-balancen også var i fokus) og februar 2017 (hvor vandskaden raserede huset) og februar 2016 (hvor yoga, transportløb og svømning var fokuspunkter) og gisp - februar 2015 (hvor jeg sad midt i at skrive min ph.d. afhandling)

2 kommentarer:

 1. Her er februar også fødselsdag (mig) og skiferie. Det skal nok blive en ganske fin måned. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Både fødselsdag og skiferie lyder som aldeles dejlige sager til at gøre februar endnu bedre
   Kh. S.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...