tirsdag den 12. februar 2019

Lidt om Snapchat ...

Moar må jeg få Snapchat? Det spørgsmål har jeg fået en del gange de sidste uger... og måneder. Alle i min klasse er på snappen... (hmmm alle?!?) i lang tid har vi sagt nej. I stedet installerede vi TikTok som em del piger os har.... så vi øvede os i at begå os på some

Snakkede om hvad man lægger ud og hvem man er venner med. Om lukkede profiler. Og igen og længere om hvad man lægger ud og hvad ikke. Og om at man spørger om lov før man lægger billeder ud af andre. 

I sidste uge havde skolen (Alle skoler tror jeg?) emneuge om grænser og seksualitet og den slags. Der talte de i klassen om det at opføre sig ordentlig på nettet. 

Så kom spørgsmålet igen. Må jeg få Snapchat. Ja blev svaret denne gang. Hvis du vil være venner med mig. Og fortælle mig hvordan det virker. Det kan jeg simpelthen ikke gennemskue. Om jeg fatter denne app? Nope! Slet ikke. Så nu øver jeg For Storemusen har naturligvis gennemskuet hvordan man snapper for længst. Det er kun mig der lige pludselig med mine næsten 42 ikke forstår en bjælde.

Men det kommer nok en dag. Det med at snappe ;) 

2 kommentarer:

  1. Mine børn er begge på snap. Den yngste mod at jeg må se hans konto på forlangende. Så behøver jeg ikke selv have snap ;-) jeg fatter nemlig heller ikke det der. Kh. B

    SvarSlet
    Svar
    1. Den aftale skal vi os lave. Man kan umulig sætte sig ind i alle de nymoderne apps 🙈🙈🙈 kh S.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...