søndag den 24. februar 2019

Lidt om en weekend i solskin...

Vi har haft den skønneste weekend. Faktisk er det alt for længe siden vi har brugt tid sammen alle fem. De sidste halvanden måned har manden og jeg ofte brugt weekenderne hver for sig for der var en masse praktisk der skulle ordnes i forbindelse med at famse flyttede. Og det har manden stået for - mens jeg har haft fornøjelsen af vores tre trunter. 

Denne her weekend var derfor et godt afbræk fra det klassiske trummerum hvor vi igår lørdag kørte ind til byen (København that is) eller rettere Frederiksberg. For at tage i zoo. Vi har alle fem årskort så det er ingen sag lige at bruge nogle timer derinde. Og det er altså lige hyggeligt hver gang. 

Vi ser aldrig alt. Men blir hver gang enig om hvilke dyr vi skal se i dag og så går vi ellers igang med listen. I går så vi derfor hvordan en chimpanse trillede små lortekugler med sin mund og efterfølgende smurte lorten op ad vinduet - k l a m t - vi så en isbjørn slå sig løs i vandet (det gjorde vi os sidst) og så legede hvem finder dyret først i tropezoo. Manden og jeg har alle de år vi er kommet i zoo haft en konkurrence om hvem der finder dovendyret først (i går vandt jeg). Og konkurrencen er nu udvidet hvor vi i terrarierne også skal finde diverse kryb først sammen med poderne. 

Vi fik kaffe og poderne is - og fik set den røde panda og mange andre sjove dyr. Der var gang i den i går. Og så fik vi kysset og holdt i hånd. Og det var faktisk det aller bedste ❤️
2 kommentarer:

  1. Det lyder som en rigtig dejlig dag :-) flere af dem! Kh.Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var det også - virkelig! Så flere af dem - mere sol, mere forår og mere kysseri ;) kh. S.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...