onsdag den 17. maj 2017

Lidt om mini-SFO, en status...

Tiller og Tuller har nu næsten været i mini-SFO i tre uger. Og det har været sådan en succes - de har indtaget skolen, og legepladserne, husene (hver årgang har sit hus og SFO-tilbud) i en grad så det virkelig er skønt. Det er meget sjældent jeg kan hente på mindre end en halv time, for jeg skal finde dem først - legepladsen er stor og lang, og de kan være i mange forskellige huse, plus jeg skal hente i to forskellige huse... Heldigvis "klikker" de sig ind de steder de faktisk er, når de drager ud på eventyr rundt omkring på skolen. Storemusen kan man med fordel hente først, for hun er der hvor hun "plejer" og lidt mere stationær ;)

De to andre er små lopper som er rundt og omkring, men næsten aldrig i deres eget hus eller på deres egen legeplads. Det er et godt tegn, tænker jeg. Et godt tegn at de hygger sig og trives, at de er trygge omkring skolen, og det at gå i skole - det er dejligt at vi har så store børn nu.

Så reaktionen på det store skift fra børner til skole oplever vi ikke rigtig, andet end at de virkelig udfordrer os på ikke at høre hvad vi siger (shit nogle kampe vi tager af og til) - og at de er trætte. Så de aktiviteter vi finder frem om aftenen er ofte noget der er stille og roligt (ikke tv, det har ligesom modsatte effekt) - men noget man kan tegne eller dimse med.

SÅ ud over at de af og til slukker for ørerne, og gør hvad der passer ind i deres kram, så går det godt. Særligt fordi vi har afsluttet graveriet med trampolinen - så den er også fixet, og pigerne nyder den!

Trampolinen, gravet ned. Vupti :)

 


6 kommentarer:

 1. Tillykke med trampolinen og god opstart i SFO. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for begge dele. Vi har så meget sjov på den trampolin :) kh S.

   Slet
 2. Skønt med nedgravet trampolin og glade unger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps. Virkelig dejlig kombi. Den holder maks :)

   Slet
 3. Hi hi jeg tror alle børn til tider ikke hører efter. Vi har et par stykker her... Go' weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mon der er noget i luften (eller noget i ørerne?!?) de fire dage uden børn og kun mig tid var ihvertfald en dejlig pause fra tunghør børn ;) kh S.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...