torsdag den 23. februar 2017

Lidt om vandskaden, del 4: nye huller og stoppede huller

Her går det meget godt :) så det er vel på tide med en bette kort status på den uendelige historie om huller i rør, og andet drypværk...

I mandags holdt vi et rigtig godt møde med Fugtmanden - der samtidig også sendte en svada afsted til elendige VVS'ere - det viste sig nemlig, at de hverken havde givet besked til Fugtmand, eller taksator om deres bøvl med at finde hul nummer to - så det var manden (som i min husbond) der i en mail til taksator spurgte til hvad der siden vvs' besøg var sket - hvortil taksator blot svarede med et stort ? og anvisning om at slukke for vandet asap i det omfang vi kunne...

Fugtmanden lagde også plan for opbrydning af bryggers - det kommer til at ske i næste uge. Og det er heldigvis dem der udfører arbejdet - og vi har været meget tilfredse med deres måde at håndtere os/huset på - med en fin respekt for vores ting, og at de faktisk efterlader huset ryddeligt (noget vvs'erne jo havde mere end almindelig svært ved).

I mandags kom også ny vvs'er fra samme (elendige?) firma, for at lappe hul nummer to. Det gik fint - virkelig fint. Hullet er ihvertfald lappet - og kæft mand det var stort. Det sprøjtede ud!! Og ny-vvs'er ryddede også op efter sig yay!

Samtidig fik vi også flyttet vaskemaskinen til kælderen, fordi bryggers skal brydes op, og der blev lavet en række statusmåliger på fugten i huset. Og tada: det går den rigtige vej :)

I mellemtiden har det dog vist sig at der stadig er et hul på selvsamme rør under køkkengulvet, så vi arbejder på at få en ny aftale med elendigt vvs firma i stand, for at få dem til at lokalisere hul nummer tre.

Resultat/status er nu:Huller i vandrør: 2 1
Huller lappet: 0 2
Nye huller konstateret: 1
Affugter igang i kælder: 1
Midlertidig gulv etableret: 3
Affugter der kører (i alt): 2
Skabe der står lidt ud i køkkenet: 3 2
El-radiatorer der kører: 2 0
Fyr flyttet: 0
Bryggers brudt op: 0
Uger gået siden vandskaden blev meldt: 6

Derudover er der sket
Vaskemaskine flyttet: 1
Aftale om bryggers-opbrydning: 1

Over and out herfra :)

4 kommentarer:

 1. Åh, kære du. Sikke en masse huller... Træls men lyder som der da heldigvis sker noget omkring det. Håber vvs firma sender der vvs mand der var bedst næste gang. Og lød til du havde en dejlig onsdag i går:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også bare lidt træt af alle de huller. Hul drypper stadig men manden har sat en bette bakke under dryp så gulv er tør :)
   Men nu er det weekend og det er sørme godt :)

   Slet
 2. puha sikke et cirkus, og dumme dumme vvs mand...
  men godt fugten går den rette vej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps cirkus er godt ordvalg. Før hul blir stoppet er der lige en weekend vi skal ha gå på allerbedste vis. Jeg er virkelig klar :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...