søndag den 10. maj 2015

Båkke lort

I indlægget fra igår fortalte jeg om at vores to fireårige lige pludselig simpelthen blev n ø d t til at sige båkke lort i bilen. Det var fordi det lugtede af intet mindre end Båkke lort. Og set lugtede også - men ik af Båkke lort men af gylle. 

Båkke lort er et bandeord. Jeg ved ikke hvem der har oplyst den om ordets eksistens - det er også fuldstændig ligegyldigt, fordi Bandeord er bandlyst i børneren og i det hele taget også herhjemme. Man må heller ikke sige sgu - skide - og lort. Heller ikke Fåk (og når man ikke kan sige f blir fåk til båk). For det (båk that is - også selvom f er blevet til b) er et bandeord som Storemusen altid oplyser med nærmest løftet pegefinger. Men hun kan tilgengæld stave til L o r t - og også t i s. Det kan tiller og tuller (heldigvis) ikke endnu... Og det synes hun så er sjovt. Hver alder har jo sine glæder :) 

For at ordet Båkke lort ikke blir vildt sjovt at sige hele tiden og al tid må man sige det højt tre gange og så slutter vi med den slags igen. Ellers må man gerne gå ind på værelset og sige det der ligge så meget man har lyst. Men det e somom det ikke er så sjovt at sige uden at hele familien lytter med... Så Indtil videre virker den regel med de tre gange.

 På vej tilbage fra sporvejsmuseet lugtede det stadig af Båkke lort. Sådan kan det jo gå ;) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...