torsdag den 26. marts 2015

Let med let på

I tirsdags over frokosten snakkede vi på jobsi om det kommende afd seminar. Vi skal snakke strategi og bruge tid sammen. Sikkert spise lidt lækkert mad og ellers bare ha det lidt sjovt sammen for mine kollegas kan man godt ha det sjovt sammen med - ret godt faktisk!! . 

Sidste gang jeg gjorde det i den slags var på gammelt arbejde. Der var vi i Assens. Der var også god mad - strategi og den slags involveret. Men Assens... Selvom det er flot der - og vi boede godt... Var det dæleme langt væk fra den idylleriske forstad. Jeg får faktisk lidt ondt i maven over at tænke på det. Nu skal vi til Holte. Det er jo anderledes tæt på bopæl og hjem. Det er i det hele taget et helt andet liv vi (og i særdeleshed jeg) lever nu. Det er vildt at tænke på at det faktisk kun er 9 mdr siden jeg skiftede. Det føles meget længere... Jeg nyder det. Nyder jeg sover længere - at vi spiser morgenmad sammen om morgenen - hele familien. At jeg ikke skal nå bestemte tog for at komme til provinsen. Jeg er i den grad færdig med at skynde på mit sind - det sidder ret dybt i mig stadig. Jeg skal aldrig som i a L d r i g leve sådan et liv mere. Det er det simpelthen ikke værd!!  

Jeg er ikke bitter - for virkeligheden nu er en anden. Og det glædes jeg over. Næsten dagligt! Jeg mindes bare engang imellem som nu - og glæder m over mit nye liv :) 

 

2 kommentarer:

 1. Dejligt at høre. Det er vigtigt at lytte efter sig selv og reagere på det, der føles forkert. Og dit gamle job lød i dén grad til at tære på kræfterne. Godt du er videre. Og godt, at afdelingsseminar er tæt på hjemmet. (Selv om det nu også kan have sine fordele at skulle sove ude. Bare en gang imellem ;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tærede på kræfterne - i den grad - og jeg tror virkelig det er ved at gå op for mig nu.

   Vi skal sove ude - så det blir rætti rætti godt - og jeg ta'r cyklen derhen. Bare fordi jeg kan :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...