lørdag den 4. oktober 2014

Weekend og en hel stak børn

Vi passer børn. Foruden vores tre skønherligheder har vi idag passet fætter E og fætter B der nu ligger og sover ganske fredeligt i vores soveværelse i tiller og tullers rejsesenge. I starten var det ikke helt ok (altså at der var nogle andre end dem selv der skulle sove lige i deres senge...) - men når man lige selv måtte test-ligge i sengen var det hele slet ikke så svært at give lov til andre...

Manden kørte lillebror og kone til bryllup i Klampenborg mens pigerne, drengene og jeg vinkede farvel. Vi pakkede cyklen, og drog på legepladsen - og hyggede - virkelig meget. Det er total luksus at børnehavernes legepladser er åbne i weekenden her i den idylleriske forstad - for når man passer børn har man behov for at man ikke os' skal have styr på om ungerne løber væk. Og børnehavernes legepladser er jo som bekendt aflukkede - så små pillefingre ikke kan bryde ud... Så vi legede - rutsjede og legede endnu mere. Storemusen var i sit Es, og nød hun havde lille fætter B på næsten 2 at holde i hånden og passe på. Mens tiller og tuller legede fint sammen med fætter E. 

Aftensmaden var en all time Classic - spaghetti kødsovs - og så blev der ellers puttet børn: Fætter B. Fik mange god nat kys af alle sine kusiner. En kæmpe krammer og en til. Så lagde han sig til at sove. Udmattet efter en lang og dejlig dag med kusinerne. Resten af banden fik læst bog og blev puttet og lidt i halv otte var der ro i lejren. Nu sidder/ligger/hænger manden og jeg på sofaen og nyder stilheden (og håber på at de fem røvere sover længe og også uden at vågne) 

God lørdag aften derude :) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...