lørdag den 6. oktober 2018

I oktober glæder jeg mig til...

Så er oktober allerede godt i gang og jeg elsker måneden. Farverne - både af bladene og himlen. Luften der er sprød. Frisk og hvis man er heldig og fanger et solstrejf og et vindstille hjørne så er det faktisk helt ok at sidde og nyde en kop kaf ude på terrassen. Og så er det jo også efterårsferie. Og det er virkelig skønt. 

Så i oktober glæder jeg mig til
At prioritere hjemmearbejdsdage. September har været alt for hurtig rent arbejdsmæssigt - og foden skal af speederen igen. 
At løbe i mine nye trail sko. Det er ligesom det at svømme i åbent hav noget nyt jeg er begyndt på. Og det er skønt. Legende. Og farten kommer helt ud af løbet mens fokus er i top. 
At holde ferie med poderne. Manden skal vanen tro på job i efterårsferien. Men vi kommer alle til at bo i sommerhus i Hornbæk så manden kan smutte på arbejde mens vi andre nyder skov og strand. 
At få sat flueben ved en række arbejdsting som jeg bokser med - skriveting - som jeg virkelig skal ha styr på nu og det skal jeg bruge hjemme arbejdsdagene til. 
At strikke en #ankerstrøjemysize mere. I uld. Til vinteren. 

Så mens oktober allerede er godt i gang kan jeg konstantere at der er masse gode ting på listen - så jeg er klar. Og det er oktober også :) 

2 kommentarer:

  1. Jeg må indrømme at jeg også bliver glad når efterårssolen skinner og blodbøgen udenfor skinner med rød og grøn. Kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Udsigten fra kontoret på efterårsskoven er fantastisk disse dage - jeg elsker det :) sol og efterår holder! Kh. S.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...