torsdag den 16. august 2018

Lidt om min svømning...

Der er sket noget stort i mit liv. Altså set i det perspektiv at jeg for fire-fem år siden synes 100 m var ualmindeligt langt st svømme. Det var jo fire baner. 500 m var 20 baner. Noget der virkede meget uoverskueligt og derfor kun blev praktiseret yderst sjældent. 

Men ryggen værkede og blev ved med at mugge rundt. Så jeg tilmeldte mig et svømmehold for voksne. Mest af alt fordi min Fys hele tiden og igen og igen sagde. Har du overvejet svømning. Det ville være så godt for din ryg. Det er sørme svært at blive ved med at sige nej til det. Når nu fys’en siger det ville være godt. 

Så gik jeg fra ik at kunne svømme ordentlig crawl til at det faktisk gik ok. Så gik der et par år og faldt af på det igen. Tilmeldte mig påny men måtte droppe det pga ualmindelig åndssvage arbejdstider. Det var dengang jeg pendlede over Storebælt. Fra den idylleriske forstad. Så har jeg svømmet on and OFF de sidste tre år men er nu - fordi ryggen stadig værker begyndt at svømme mere. Og mere. Og nu er jeg faktisk blevet ret god til det sys jeg selv. Men inden jeg får alt for høje tanker om min egen svømme formåen har jeg tilmeldt mig voksen crawl endnu engang. På fortsætter holdet. For st pudse teknikken af og blive bedre. Og hurtigere. 

Men det er ikke det eneste. For i den her uge købte jeg en Svømmedragt til open water. Det har været længe undervejs. Jeg har taget tilløb i lang tid. For hvad med alt det tang og det man ikke kan se i vandet. Men nu skal det være. Så i morgen skal jeg svømme i æ haw. Med en god kollega der er en open water rotte. Han er garvet svømmer så jeg er i gode hænder. Så nu kan det gå løs. Også i havet. Eller i søen ved arbejde. Det blir fedt. Jeg glæder mig og er klar. Meget. Til både æ haw og svømning i efteråret. På hold. 


4 kommentarer:

 1. Det var dejligt at læse, måske jeg skal se at få taget mig sammen, og få meldt mig til svømning... min krop kunne nemlig også godt trænge til noget kærlig omsorg i den retning :-)
  Glæder mig til at høre, hvordan open water svømningen går - rigtig god fornøjelse

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var SÅ fedt i havet!! Meget, meget bedre end i hallen. Så næste uge, gør vi det igen :)
   Og så hepper jeg på at du får tilmeldt dig et svømmehold for voksne, det er virkelig hyggeligt, og sjovt - hvis ellers træneren er god (men sådan er det jo altid). Og kærlig omsorg i den retning gør altid godt :) god weekend når du når dertil! kh. S.

   Slet
 2. Ej hvor sejt. Vi er ved at få etableret nogle baner i havet, så man kan svømme hele året i havet. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt med baner i havet - det kunne jeg godt ha brugt i dag - men vi pejlede efter huse og andet på land. Det var virkelig sjovt at svømme i havet - jeg er allerede fan!
   God weekend, når du kommer dertil. Kh. S.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...