onsdag den 11. maj 2016

To gange fem-års-vaccine - tjek!

I dag var vi atter engang ved lægen for at få den sidste vaccine i hus. Den her gang valgte vi en anden model mht. lægebesøg og vaccinationer. I stedet for at rationalisere og lave en dobbelt aftale til begge trunter på samme tid (så begge bliver undersøgt på en gang - og lyttet på - først den ene og bagefter den anden) - så valgte jeg den her gang at booke to forskellige tider til hhv. Tiller og Tuller. Og det var godt!! Det giver nemlig masser af alene-tid med en twin som jeg holder så uendelig meget af!

Først var det Tullers tur. Hun var ved lægen, blev målt 112 cm skønherlighed og vejet 21,7 kg dejlig pige - hun skulle vise hun kunne hoppe på et ben, først det ene, så det andet - balancere på en streg- klippe med en saks, skrive sit navn, kaste og gribe en bold og så til sidst jo også stikkes. Men glemsomme mor havde glemt at købe trylleplaster (EMLA) og stikket blev derfor udsat til idag. Hvor vi havde forberedt det sarte ben til stik med trylleplaster.

Tiller var til lægen i sidste uge, hvor hun skulle gennem samme mølle. Hun er ligeså høj som sin søster, og vejer dog lidt mindre, jeg tror et halvt kg. Eller sådan noget. Passende til lejligheden havde jeg denne gang husket EMLA, og Tillers lille ben var klar til stikket. Det var hun så bare overhovedet ikke - som i o v e r h o v e d e t ikke. Om det skyldes hendes indlæggelse for 2 år siden ved jeg ikke, men hun reagerede ihvertfald ret voldsomt på at skulle (og blive) stukket - stakkels lille myr. Hun var helt og aldeles opløst!! Men stukket blev hun altså, og beroliget igen - fik masser af læge ting med hjem, to ænder som står i mega høj kurs hjemme hos os... Godt der er maaaange år til den næste vaccine!

Idag havde vi så atter en lægeaftale - med Tuller - for lige at få den 5-års-vaccine i hus. Det kom den - Tuller tog den i stiv arm. Med den lille "krølle" at turnuslægen, der havde været med til at holde Tiller undrede sig ret meget over, at jeg kom med en tro kopi af søster (hun vidste ik, at Tuller er tvilling). Hun var ret imponeret, at nogen kan ligne hinanden så meget ... men uanset lighed eller ej, så blev stikket klaret - og gaven? Det blev to små ænder, ligesom Tiller :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...