torsdag den 21. august 2014

Storemusen's mortid

Jeg holdt fridag med storemusen igår. Vi trængte. Især fordi det, når tiller g tuller er i sådan en fasefasefase som den jeg beskrev i det sidste indlæg, på en måde går ud over hende - vores store pige. Hun er jo 5 1/2 men har jo stadig behov for nærvær - omsorg - uden at der nødvendigvis er to trutter i nærheden som kan starte en fest af den ene eller anden slags. Så vi holdt fri. Hende og jeg. Det var så hyggeligt. Og dejligt. Og virkelig skønt. Vi havde en god dag - som hun sagde med julelys i øjnene du er verdensmester mor. 


Vi fik afleveret de to trutter og så var der ellers dømt hygge. Vi lagde ud med at bage kager til mit snart gamle arbejde - hvor jeg i skrivende stund er på vej over. For S I D S T E gang. 

Så smuttede vi på cafe for at spise frokost. Så vi tog på Meyers - for jeg havde i lang tid haft lyst til at prøve en af hans nye restauranter. Det er så dejligt at være sammen med storemusen der måtte vælge hvad hun ville spise (lækker meyers pizza) - og drikke (skøn hindbærsaft fra Bornholm) - og hvor vi skulle sidde (på høje stole ved 'baren'). Jeg fik den allerlækreste laksemed med fennikel og en rætti rætti go kop cappuccino (så var min lykke gjort!) Og hun sugede indtryk til sig. Vi endte med at købe meget sølv-farvede vinterstøvler (til handes smalle lange fødder - et par rap i smal) og fik samtidig nogle skønne pinke sko til næste forår. 

Så spørg lige om hun var glad!! Og jeg - ja jeg nød også at være sammen med hende og få krammere og holde i hånd - men hende min store pige. Når je nu sidder i toget og tænker på igår, så mærker jeg glæden - helt inde i maven! Så mon ik det var en omsorgsdag til både hende og mig? Jeg ved det - det var det! For det var virkelig en dejlig dag. 

4 kommentarer:

 1. Og de dage giver overskud. Det er guld værd og faktisk noget man skal huske med mellemrum at være sammen med sine børn en ad gangen. Tak fordi du mindede mig om det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig overskud det handler om og glad mor giver glade børn. Tak for sin søde kommentar :) kh S.

   Slet
 2. Det lyder bare SÅ hyggeligt. Bliver helt glad, når jeg læser dit indlæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at indlægget kan sprede glæde :) tak for din søde kommentar! Kh S.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...