fredag den 1. august 2014

God dag august

Må du blive sommerlig varm, med mange lune aftener og helt igennem skøn - for jeg elsker august! I vores tidligere liv (uden børn og børnehaver med lukkeuger that is) holdt vi altid ferie i august. For vejret har det med at være dejligt, solen skinner og der er et eller andet virkelig skønt ved at holde fri mens alle de andre er tilbage på arbejde (tøhø). Denne august bliver anderledes for mit vedkommende. For jeg skal nemlig pendle meget lidt til provinsen for at arbejde - jeg skal hjælpe til hvor der er behov for hjælp (men da PrebenLouise har overtaget størestedelen af mine fag, så regner jeg ikke med der er så meget behov for mig lige i den henseende, for PrebenLouise ved mange ting, og mange ting meget bedre end resten af verden...)

Min august bliver anderledes, for jeg er startet på at finde mine gamle ph.d. ting frem igen. Finde frem til hvor jeg slap i januar, da stressens klamme hånd gav mig en ordenlig mavepuster. Og lad mig sige det med det samme. Januar er altså lang tid siden, og der er meget støvet der hvor ph.d. har ligget i min hjerne. Men indtil videre har jeg fundet ud af hvor i artiklen jeg var nået til da jeg rettede den i gennem til #finalversionbeforesubmitting og har nu lavet en af mine elskede ugeplaner som hjælper mig til at bevare overblikket og fortælle mig hvor jeg skal hen i løbet af ugen. Det (ugeplanerne altså) er iøvrigt noget min søde psykolog også anbefalede mig - lav ugeplaner, så kan du overskue meget mere, når din uge bliver visuel. Så bliver ting ikke så kaotiske. Så det gør jeg med glæde. Så nu skal jeg til at læse artiklen igen, printe tekster jeg har skrevet, for at se hvor langt de er fra værende færdig, og støve af der på den der ph.d. hylde.

Derudover skal jeg fortsætte hvor jeg slap igår - altså, med at holde mit nye jeg i ørerne om at tage ud i det grønne og gøre ting jeg har lyst til.

Så det er to store og fornemme opgaver der venter på mig i august. Hvad august ellers bringer kunne fx være en tur i Pippi Land - hygge med manden, og børnene (selv om 2x3-årige i selvstændighedsfasen af og til får en til at læææææænges efter fred og ro og alt mulig andet end 2x3årige i selvstændighedsfasen - men hver alder har jo sin charme eller?!?!)

God fredag derude!

2 kommentarer:

  1. August er en rigtig dejlig måned og jeg håber din bliver god. Iøvrigt hatten af for dig fordi du nu hitter artiklen frem igen og våger at bevæge dig ind i de støvede dele af hjernen. Jeg synes den slags er ret angst provokerende, men det skal jo gøres!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for din søde kommentar. Jeg synes det er mest spændende og er meget glad at jeg lykkedes at lande den aftale om nyt job inkl arbejde M PhD. Og det opvejer tror jeg, det angstprovokerende ved den øvelse ;) god lørdag til dig og dine

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...