mandag den 4. august 2014

Eksperter i landbrug

Sådan en badge med en ko på fik pigerne igår sammen med en fin lille Arla rygsæk, plastik krus og lineal og lidt reklame efter vores gårdbesøg på Kollerødgård ved Smidstrup i Nordsjælland. 

Det var super hyggeligt - især efter vores lidt lugtsensitive twins havde vænnet sig til den gode landige bondegårdsluft. Det kostede en halvtredser i entre pr person og så var det inklusive rundvisning og en trekuglers gammeldags vaffelis fra eget ismejeri... Og en hel stak oplevelser som fx klap en kalv, klap en ko, ae en kattekilling (både de lidt større og de helt små der lige havde åbnet øjnene), se maskiner og se malkning af køer og se hvor mælken kommer fra.  

Det var simpelthen så hyggeligt og en rigtig god oplevelse for hele familien. Det var sjovt at se deres (pigernes) forskellige tilgang til verden. Storemusen der ikke har problemer med lugten men derimod er meget forsigtig ifht at røre ved dyrene - mens tiller og tuller virkelig kæmpede med lugten men derimod virkelig gerne ville røre ved alle dyrene. Maskinerne var ingen af dem interesserede i, og malkningen imponerede alle - og det at se hvor mælken kommer fra - se koen blive malket - få patterne vasket og sat malkemaskinen på - var en virkelig lærerig oplevelse! Så storemusen konkluderede undervejs det her er altså rigtig spændende - og det var det også det synes vi alle :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...