fredag den 19. oktober 2012

Karoline tid og farvel sut

Sikke en dejlig dag Karoline og jeg har haft idag... Vi har bagt himbærmårffins, haft krea-værksted, bygget nisse og frø af toiletruller, malet dem, klistret klippet og leget med nissen og frøen, udhulet græskar og hygget, hygget og hygget. Og så har storemusen - tada - (i får den lige igen) TADA!!!

SMIDT SUTTEN!!! Jeps, som i farvel sut, adjø sut... som i 'jeg elsker altså mine sutter' - men suttefeen har taget dem, og nu ligger de i kælderen på suttefeens slot, så der er andre børn, der ikke har sut må få en sut af suttefeen. Det er gået over al forventning. Igår lå Bo i soveværelset og snakkede med hende indtil hun faldt i søvn, og snakkede om sutterne som feen havde taget ad flere omgange - og igår så var de sidste to så pist væk, da lillemusen skulle i seng. I aften lå/sad jeg så i soveværelset og snakkede - eller rettere blev snakket til, for hvor kan der bare komme mange ord ud af sådan en lille pige,  når hun ikke rigtig gider at falde i søvn. Der var sutten jo meget praktisk og agerede prop!! Lyddæmper osv.

Vi har i længere tid snakket om hvordan vi mon skulle komme af med den der sutti: Og trænet 'sut er kun til at sove med - så hvis du vil have sutten nu må du gå i seng' (hvilket har resulteret i bette-tøsen af og til fik sig en lille eftermiddags lur efter børneren, når hun liiige skulle ha' den der sut...). Men ellers har jeg læst med hos Øglemor, og fulgt med i hvordan Øglen lagde sutten på hylden, og deres 'betal med sut'modellen blev overvejet nøje - MEN petit-prinsessen herhjemme er meget optaget af prinsesser og feer lige for tiden. Derfor var det oplagt at der kom en fe, som tager sutterne og så giver en lille gave i stedet. Gaven skulle så have været en dukkeseng, men den seng hun skulle have haft er udgået - hvor tåbeligt er det lige. Så nu må vi lige på jagt på dba eller noget... Hun har sjovt nok ikke undret sig over at der ikke er faldet en gave af til hende endnu, men det er jo egentlig også ok. Det vigtigtste er nu, at hun på anden dagen (uden alt for mange abstinenser og det bedste - ingen gråd) klarer sig helt uden sut...

4 kommentarer:

 1. Orh hvad, hun er sgu da sej hende Karoline! Håber hun allerede har glemt alt om dem og at I finder noget godt til hende. Har du prøvet at google sengen. Det kan jo være at der er en webshop, der har den. God weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak. Hun kommer i tanker om dem med jævne mellemrum og i morges kl 5.35 mente hun natten var slut. For to dage siden kunne vi bare ha stukket hende en sut så ville hun ha sovet videre men det gjorde hun så ikke idag. Need i to say more?!?

   Slet
 2. SÅ sejt! Og kl. 5.35 er da, trods alt, bedre end kl. 3.33 eller noget andet umenneskeligt :-)

  Krydser fingre for, at I finder dukkesengen. Eller finder på noget andet lige så fint til hende.

  Lyder som fantastisk storesøsterdag - det giver bare lidt ekstra, når man tager sådan en dag i ro og fred :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig er 5.35 bedre end alt mulig andet meget tidligt!! Men hvor er det bare mørkt så tidligt, og det er stadig nat her i hytten ... På det tidspunkt.
   Storesøster dage var fantastisk, vi hyggede og HUN hyggede sig mega meget for at blive i storesøster børneren sprog.
   Sutten er nu smidt for alvor, i aftes sagde jeg for sjov til hende - skal vi finde sutten? Hvortil hun svarer, neeeej jeg bruger ik sut. Nårgh ok da så ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...