onsdag den 3. oktober 2012

At prioritere sin mand

... På vej hjem fra det jyske i søndags ha de vi tre (!!!) sovende børn på bagsædet - de sov længe og godt! Det er ensbetydende med lidt mand og kone tid og snakke om fx hvor vi vil bo, hvad der skal ske jobmæssigt eller meget andet sådan lidt tungere når der ikke er andre forstyrrende elementer som fx TV, iPad eller andet.

Vi snakkede om os - that is - ham og mig og vores forhold, de ting vi gør sammen og så'n. Kan man sige det højt at vi (i stor grad) har et arbejdsfælleskab, det fungerer rigtig fint: vi arbejder sammen om alt det praktiske - men vi trænger også til at bruge tid sammen. Vi trænger til at dyrke os og dyrke snakken hyggen og vores fællesskab, der ikke handler om vasketøj, børn og rengøring mm MEN OM manden og konen - direktørerne i Cirkus Melbollis.

Planen er at tage ud og spise/ drikke øl når farmor er med i sommerhus, spise ost vin og pølser en lørdag aften og i aften: at spise lækre chokolader fra Peter Beier. Uhm jeg glæder mig!!!
2 kommentarer:

 1. Arbejdsfællesskab. Det lyder virkelig ikke sexet, men jeg tænker, at så længe det er et fællesskab, så er det ikke half bad. Og hvis man mellem fedtede leverpostejfingre, vasketøj og brugte bleer stadig har lyst til at drikke en øl sammen eller lave voksenaftensmad når ungerne er lagt, så er det også mere end et arbejdsfællesskab. Jeg synes, dine indlæg bærer præg af at det er et dejligt hjem I har jer, med masser af hjerterum. Det andet - det der alenetid - kommer igen. (skriver jeg med et personligt håb om det samme :) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Takfor roserne, vi forsøger at gøre vores bedste. Jeg synes det lykkedes ok, omend en følelse af utilstrækkelighed kommer stigende af og til. Det er svært at have tre små børn særligt i forhold til at der er flere børn end voksne - men det kender du jo alt til. Der opstår en vis dynamik når antallet af børn overstiger voksne...

   Er også sikker på alenetid kommer igen. Det er jo allerede blevet meget bedre i forhold til da tiller og tuller var næsten nye... Det handler om træning tror jeg - ikke altid at crashe på sofa M fjerner tændt men også finde tid til at tæve hinanden i Settlers eller så'n :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...