søndag den 29. juli 2018

Lidt om løb - sightseeing i løbesko eller mig-tid?!?

Jeg har altid løbesko med i kufferten. Uanset om det er med arbejde eller med familien. Det er altid plads til de løbesko i kufferten. Er der ikke plads. Tager jeg en større kuffert med. 





Med altid mener jeg altid. Når jeg tager på en enkelt overnatning når jeg er på feltarbejde eller når jeg er på konference og væk i længere tid. Når jeg er på ferie hos mine forældre eller bar på weekend et sted. Skoene er altid med. 

Det var de også i år. Jeg fik løbet fore ture på de 12 dage vi var afsted. Tre i Ungarn i Tihany og en i Erzgebirge.  

Det er en fed måde at se byer på. I Ungarn var det virkelig varmt. Så der løb jeg om morgenen. En gang om aftenen - for ofte er der faktisk mere køligt om aftenen end om morgenen. Og jeg er ikke en god morgen løber. 

Når jeg trækker i løbesko i ferien og nye steder er jeg på Sightseeing. Finder de små steder med smutveje. Finder rundt i byen så jeg ved lidt mere om byen og de muligheder der er når jeg kommer hjem til familien. Det er på den made det faktisk er win win. Jeg får en tiltrængt pause og kan sortere tanker og få et pusterum og vi kan efterfølgende bruge de fundne smutveje ;) som fx trapperne i Tihany. 



Eller stranden for den sags skyld 



Så jeg får en del km i stængerne i ferien og kan samtidig eller lige præcis derfor være en bedre udgave af mig selv. For jeg lader op når jeg løber. 





 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...