mandag den 30. april 2018

Lidt om hvad april har lært mig...

April synger på sidste vers, og det er derfor på tide med en bette status over hvad april har lært mig - måneden kom og gik agtig - den kom med sne og slud, og gik med sol og sommer - med andre ord - april har været som den plejer ;)

Jeg læste Birgittes fraklip i dag, og hun konstaterede måneden har været lang men kort, eller kort men lang.

Det er nok meget rigtigt og passende for min april også. Jeg synes den blev ved og ved, samtidig med at den ene dag tog den anden.

Jeg tager en vigtig ting med mig ind i maj (og resten af året for den sags skyld). Det må være at fokus og vedholdendhed skaber resultater - og jeg skal ikke falde af på hverken det ene eller det andet - hvad jeg taler om?! Børneopdragelse ;) Det har jeg ikke nævnt på bloggen før, for jeg synes det hører under kategorien "privat og personlig" som ikke er en del af mit vindue her i blogville. At jeg alligevel nævner det nu skyldes egentlig at jeg er ret stolt af mig selv (jep, morpral...)

Jeg har igennem længere tid (siden nytår that is...) fokuseret meget på hvordan jeg taler til pigerne, hvordan vi sætter kærlige grænser, hvordan vi bruger tid sammen og hvad jeg kan forvente af pigerne (og de af mig),og hvordan jeg kan se deres handlinger (eller mangel på samme for den sags skyld) i et børneperspektiv... Det har skabt en mere harmonisk familie - virkelig. Og det er skønt. Så med fortsat fokus og vedholdenhed er jeg klar til at glæde mig til mere forår, mere familietid og mange, mange lange weekender de næste tre-fire uger :)

2 kommentarer:

  1. Det lyder som et godt fokus. Dejligt at I kan se effekten af det :-) kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er så motiverende at se en effekt :) Kh. S.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...