torsdag den 3. maj 2018

I maj glæder jeg mig til...

Kom maj du søde milde - maj er en af mine yndlignsmåneder, maj er skøn, den kan være dejlig lun, og til tider varm - den kan også stadig være kølig og måske endda kold, den er grøn, crispy grøn - alt springer ud, emmer af liv. Jeg elsker de mange grønne nuancer af ny-udsprungen skov - elsker forårsduften, og duften af sol i pigernes hår eller på huden. Maj er også den sidste af vores bette families fødselsdagsmåneder - nemlig min!

Jeg glæder mig til maj fordi jeg har en række skønne ting på maj listen...
# holde børnefødselsdag for pigerne fra 0.b - og fejre Tiller og Tullers 7 års fødselsdag med klassen
# fylde familiekontoen - for vi skal på familieweekend med hele min familie på Egeskov Slot. Det skal nok blive hyggeligt
# nyde den fyldte arbejskonto - der er ture til Svendborg og Odense på programmet, interview og workshops, samtidig med jeg fortsat fylder på med viden om undervisning og pædagogikum
# løbe mere, svømme mere
# strikke mere - og få sat flueben ved måske begge mine ego-strik projekter
# se Bosch på HBO med manden min...

April har været god, kort men lang, lang men kort - jeg nåede langt fra alt på min april liste - jeg nåede en del km i løbeskoene, men nåede ikke mit mål på 70+10 km, tilgengæld nåede jeg en del ture i svømmeren, og i haven, jeg fik klippet sommerfuglebusken ned, og roserne, og gødsket roserne, gravet i køkkenhaven, sået lidt (jeg mangler stadig kartoflerne, og andre lidt senere grøntsager). Jeg har afmosset græsset, og gødet dele af plænen. Vi har holdt 2x 7 års fødselsdag, haft skønne weekender og fået vurderet huset og fejret vurderingsmandens vurdering.

Så ja, april har været god, lang men kort, kort men lang - for jeg har haft meget om ørerne, det har sneet, solen har skinnet, det har været bidende koldt, shorts-varmt - med andre ord - april har været som den plejer :)  

2 kommentarer:

  1. Åh Egeskov, det er også et fantastisk sted. Kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder godt. Jeg har aldrig været der. Jeg glæder mig! Kh S.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...