lørdag den 5. maj 2018

Lidt om at føle sig (og være) voksen

I dag holdt vi Tiller og Tullers fødselsdag for pigerne i nulte. Det var så fin og hyggelig en eftermiddag med først lidt leg. Så boller og frugt så mere leg og gaver. Så mere leg så kage og skattejagt. Og til sidst naturligvis mere leg. 

Alt det “nåede” vi fra 13.30-16. Og da forældrene kom bød vi på kaffe, og kage og snak i udestuen. Om alt muligt. Om nogle forældres forestående flytning. Om at vi andre da godt kunne Gi en hånd med. Om haveplanter om ingernethastigheder. Om alt muligt mellem himmel og jord. Alt imens børnene fortsatte legen. Ret hyggeligt faktisk! 

Storemusen har hele dagen haft besøg af bedsteveninden N. Da jeg spurgte hende om hun havde lyst til at spise med var svaret bare ja selvfølgelig. Som at det faktisk er det mest selvfølgelige i verden at hun spiser med. Og det er det også. 

For lige pludselig er vi blevet et hjem som man også som veninde føler sig godt tilpas i. Og det er skønt. Det har jeg sån lidt hemmeligt altid drømt om at vores hjem bliver - et sted men har lyst til at hænge ud i ;)

Lige der og i det hele taget i dag har jeg følt mig meget voksen. På den gode måde. På den måde at jeg hviler i mig selv måden. Og det føles faktisk ok :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...