onsdag den 12. juli 2017

Postkort fra ferielandet...

Så er ferien i gang for nogen allerede på anden uge (Storemusen). For nogen andre i en uge (Tiller og Tuller), mens manden og jeg ferierer for første uge. 

Det der er den helt store forskel fra tidligere år er at vi har fundet ferie-gearet meget hurtigere end tidligere. De sidste mange år brugte vi den første uge på at finde hinanden. Finde ud af at holde fri sammen og være sammen - det har ofte været sådan vi havde børn der hang i gardiner og voksne der mest af alt havde brug for en stille morgen start. Sådan er det ikke i år. 

Om det er mere plads der gør det (i år er første sommerferie i huset) om det er at poderne har været igang med at ferielande før vi voksne eller om det er at vi alle er blevet et år ældre kan egentlig bære lige meget. Summarum er ar vi er landet i en rigtig god feriestart. Det er dejligt 

Morgenerne er gået med leg og havearbejde mens eftermiddagene er gået med fælles tid med ture og fælles aktiviteter. Jeg har fået strikket (og pillet alt op igen ...maskeantallet passede ik da jeg skulle dele i ærmer og krop...) Vi har tegnet sammen. Vi har været på biblioteket. Vi har læst bøger. Vi har snakket og grint. Vi har farmor på besøg. Vi har drukket kaffe. Meget kaffe. Jeg har plukket et kg hindbær i haven og kogt marmelade. 

 Så alt i alt går det godt med at holde fri. 


2 kommentarer:

  1. Åh wow, I har mange hindbær. Det er vildt. Jeg kan anbefale at lave sirup også. Det smager vildt godt på vaniljeis. Nyd resten af ferien. Kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeps. Virkelig virkelig mange. Skal plukke igen i morgen så er der nok et kg mere... må prøve det med sirup'en og is. Det lyder nu os godt! Kh S.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...