lørdag den 29. april 2017

Lidt om hvad april har lært mig...

April synger på sidste vers, og jeg glæder mig som altid som et lille barn til maj. Maj er min absolutte favoritmåned af flere årsager, men det kan I læse om i indlægget "I maj glæder jeg mig til..." der jo udkommer - i maj ;)

Det her skal handle om hvad jeg har lært i april. Og april har lært mig tre ting.

At ferie gør godt. Ferien var i den grad tiltrængt, og den var alt alt for kort. Jeg skal altid bruge et par dage eller fem til at ryste diverse arbejdsting ud af hjernen - og da jeg endelig var kommet ned i et passende feriegear, så var ferien næsten slut. Det var trist. Så jeg kan konstatere, næste år, der bruger jeg lige 14 dage på en gedigen påskeferie. Og de sidste dage bliver i mit eget selskab, altså tirsdag-fredag, hvor jeg allerede nu har planlagt... 14 dages påskeferie :) for børnene de skal jo i skole.

At jeg stadig har for travlt. Det er jeg efterhånden træt af - så det blev vendt på mus'en, med et virkelig godt resultat. Chefen forstod ihvertfald at det er meget vigtigt for mig stadig at være på 32 timer. Så jeg skal ikke op på fuld tid igen lige nu, for det var noget jeg faktisk havde overvejet for jeg vil hellere være på fuld tid og så få hele min løn, i stedet for at knokle røven ud af bukserne og se min flex nå nye højder hver måned...

At jeg stadig synes afsked med noget der er godt er svært, og jeg brugte meget Maudes råd om at folk skal ikke tro jeg er psykisk ustabil eller uligevægtig... ved at tude som en stukken gris ved børnehavefarveller. Endnu engang tak for de vise ord, Maude! Så jeg tog mig sammen, og fik kun tårer i øjnene tre-fire-fem (mange) gange, men fik stoppet det i tide ;) da vi sagde farvel til Børnehavelivet for Tiller og Tuller, nu har jeg tre skolebørn, hvor vildt er det lige?!?


April har været lang, men føltes kort. April har været kold, men også varm, april har vidst været som den plejer!?!
3 kommentarer:

 1. Ferie er godt, tog også altid mig noget tid at kommende gear.
  maj er dejlig, glæd mig til at høre hvorfor det din ynglings.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tager tid at komme ned i gear. Glæder mig til sommerferien. Der har jeg fire ugers ferie. Det blir virkelig godt. Tænk fire uger :) maj er jo forår. Varme og haveliv! Kh S.

   Slet
  2. Jo men der vel andre årsager til det lige er maj, måske ved ikke, jeg kunne nok aldrig vælge en ynglings måned, men jeg elsker at se åretsgang.... dog grå våde dage (uanset årstid) er jeg ikke meget for.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...