fredag den 14. april 2017

Lidt om ferien i billeder...

Det kommer ikke bag på mig men en uges ferie er hverken nok i den ene eller den anden ende. Lige som jeg er begyndt at tage tingene med ro og slappe af efter diverse påske arrangementer, fødselsdag og forberedelser hertil kan jeg igen ude i det fjerne ane en arbejdsuge. Godtnok en kort en af slagsen men arbejde.... jeg kunne godt ha brugt en uge mere. Det tror jeg jeg gør næste år. To ugers påskeferie må være på sin plads. I lørdags drog vi afsted til svigerindens påskefrokost. Og efter en skøn dag ved Lillebælt fortsatte vi til det Sønderjyske og blev hos mine forældre nogle dage. Temaet var kaffe og mere kaffe og tid. Til snak. Til hygge og langsommelighed. Virkelig tiltrængt. 

Mandag kørte vi hjem til fødselsdags forberedelse. To gange seks år - seks år!! Et fødselsdagsindlæg har i lige til gode. Tirsdag fik jeg sammen med Storemusen ordnet både indkøb og gaver og onsdag gik med --- hmmm ingenting tror jeg. Eller joooh. Haveting. Rosebeskæring gødskning af samme - og den slags. Torsdag (igår ing) fejrede vi pigerne. En skøn dag med virkelig dejlige gaver. God frokost, skøn kage og pandekager til aftensmad. Idag har jeg mest siddet i solen. Og strikket. Og drukket kaffe. Mens min far og manden ordnede vandvids-beddet. Jeg fik også god skik på køkkenhaven og nu. Mere strik. Og meget gerne meget mere ferie... 7 kommentarer:

 1. Lyder til at I har haft en dejlig ferie og heldigvis er der stadigvæk fridage tilbage:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Laila. Det har vi haft. Nu nyder vi den allersidste dag og glæder os til alle de korte uger starter 😊

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Lyder til I nyder ferien, men ja en uge til ville være godt det jeg sikker på.
  tillykke med de 2x6 år, dejligt vejr de gav os.

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker 🇩🇰🎉 Ka vi har haft en skøn ferie og en dejlig påske. Kunne nu godt trænge til lidt mere fri... men alle dekorere uger er om hjørnet så mon ik det går?!

   Slet
 4. God påske 😊 Til info kan jeg sige at man i England har to ugers påskeferie. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Birgitte. Jeres tur til London så altså også mega hyggeligt ud 😊 I Tyskland har de os to ugers påskeferie. Må overveje at skytte eller holde mere fri næste år 🙃

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...