onsdag den 24. februar 2016

Nogle dejlige feriedage :)

Torsdag og fredag (og lørdag og søndag for den sags skyld) havde vi vinterferie. Torsdag havde jeg selv fri med børnene, fredag havde manden også fri!

Vi havde nogle dejlige dage med masser af hygge iført nattøj til langt op ad formiddagen (det er efterhånden en "plejer" i ferierne) - og ønskeaktiviteter for og med børnene. Og børnene ønskede sig faktisk "vi skal ikke lave noget mor, for så har vi ikke tid til at hygge" så sådan blev det. - vi lavede ikke noget - andet end at lege med en masse legesager (flere gange så det ud som om legetøjet havde kastet op i stuen) - og strikke en masse (som siden hen er blevet ribbet op igen - for der var en fejl i hele venstre raglan udtagning - se nederste billede)... drikke kaffe, snakke, se tv, sidde/ligge på sofaen og dalre dagene væk! Så tiden gik med at hygge. Og bage Meyers mega gode teboller (torsdag) og bage Valdemarsro amerikanske pandekager :) 

Teboller - luftig lette og rætti' rætti go'e

Der blev tid til snak, og sygdom (version 2) og masser af kaffe og te. Fredag eftermiddag fik vi besøg af min far - aka pigernes yndlings-Opa. 
Strik - godt igang men desværre forkert.

Lørdag regnede væk - men da solen begyndte at titte frem om eftermiddagen og der absolut var behov for at børnene kom ud i vejret. Så Tiller og jeg gik en tur (hun cyklede) og jeg gik. Det var dæleme dejligt!! Fedt at tage et barn under armen - og tage ud i verden. Der er lige pludselig meget mere tid til at se og snakke og anerkende den bette tøs :) Det var så godt for mor og barn. Vi har gjort det meget tidligere, men da de nu går til svømning sammen - er den naturlige mulighed "at dele sine twins" ligesom væk - og vi skal gøre det mere aktivt (igen). Så der er tid til at hygge med bare et barn.

Søndag var der dømt solskin - løb - kaffe og bare hygge i lange baner. Storemusen lyttede to bøger via net-lydbog. Sindsyg god service, og rætti rætti dejligt at hun havde en pause fra alle og alt i nogle timer, hvor hun lå i min seng og lyttede.

Så ud over at pleje Storemusens influenza fik vi hygget igennem de her dage hvor vi alle fire havde fri. Tiltrængt - ja - og i bagklogskabens ulidelig klare lys - nok mere end vi umiddelbart havde troet :) Ha en dejlig onsdag derude!
En ommer -s sikker ikke sidste gang...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...