onsdag den 17. februar 2016

En lille smule ferie...

I morgen og på fredag holder vi en bette mini ferie. Pigerne (og vi voksne) har talt ned til fridagene - og vi har med jævne mellemrum - læs: hver morgen diskuteret eller snakket om hvoooor urimeligt det egentlig er, at andre holder fri - mens vores tre trutter skal i hhv. sfo og bh.

Men de nyder det jo altså dagene i hhv. sfo og børner med markant færre børn fordi masser af andre børn holder fri og ferie... - nyder at der er tid til at tage på tur med 10 børn (!!!) til et lokalt museum og lære om is-alderen (som Storemusen snakkede om) og stenalderen og spise kærnemælkshorn på vej hjem ved busstoppestedet - og om at de både tog bus og tog, og som storemusen fortalte: vi skiftede til bus der hvor man får sit pas.

De nyder der er tid og ro til at hygge sig med lidt andre venner end de almindelige i børneren, nye legerelationer opstår og der er tid (og ro) til at kunne fortælle alt det man gerne vil uden at skulle vente til at der er 10 andre børn der også gerne vil fortælle noget.

Og nej, jeg skriver ikke ovenstående for at give mig selv en bedre samvittighed over at sende børnene afsted i institution mens alle andre holder fri - og for jeg kan tage på arbejde midt i en ferietid... For i morgen, da holder vi fri alle fire, og på fredag, så blir det også sammen med manden.

Vi skal egentlig kun ganske lidt. Vi skal jo slappe af - og nyde det gode vejr. Jeg tænker det bliver til en tur i svømmeren, en tur på legepladsen i nabolaget - og hvis der er tid skal vi have bagt nogle pandekager - som vi kan spise sammen med den kakao vi skal lave. Der skal være tid til at lege, og strikke - og slappe af, og det er der altså kun når det er der ikke er en million ting på programmet. Der skal være tid til at tusse rundt i nattøj til langt op ad formiddagen - til at legetøjskasserne er spredt ud over hele gulvet - tid til bare at være sammen, sammen og hver for sig. Så vi holder fri med et koncept som vi ved holder i vores familie. Og vi glæder os - allesammen :) over and out herfra :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...