mandag den 30. november 2015

December kom bare an...

Åh hvor jeg glæder mig til december - jeg er så klar til juleri og nisseri at jeg næsten ikke kan vente.

En egentlig december-liste med de dejlige ting der venter i december kommer først i starten af næste uge, hvor det endelig er den 1. december - men derfor kan man stadig godt glæde sig sådan i det hele taget til at det endelig bliver december.

Jeg har købt de første julegaver, og har en plan hvad pigerne ellers skal få af julemanden.

Det her er så skrevet igår aftes fra mobilos - jeg ved ikke hvad der er gået galt i udgivelsesdatoen (den 27.11.) men så'n kan det gå med den tekik ;)

Nissen flyttede ind i nat (natten til søndag, red) og havde en fin lille gave med til dem alle tre. Vi snakkede hvad den mon finder på af søde sager til os i år og hvor længe der er til jul.  Vi fik ikke pyntet op Idag. Generel lidt for langsommelig søndag med
Masser af strik, snak, kaffe og hygge - rigtig dejligt men jo ikke ligefrem fremmende for juleppyntning. Vi gør det i morgen har vi aftalt. 

En af de væsentligste grunde til jeg er klar til december er at jeg er ved at finde helt og holdent tilbage til mit gamle jeg. Det gamle jeg der var inden i mig da Vi kom hjem fra ferie i august. Efteråret har taget hårdt på mig - alt for meget arbejde og alt for mange dumme tanker om diverse ting jeg alligevel ikke kan gøre noget ved gjorde det ret hurtigt af med overskud og forvandlede det overskud jeg havde oparbejdet efter PhD forsvar osv til et rungende underskud. Novemer bød jo som bekendt på mindre arbejdstid... Altså har jeg brugt noget af den tid jeg arbejder mindre om ugen (32 timer that is) på at være sammen med mig selv og lade op. Det har gjort underværker. Jeg er glad - er mere mig selv - og mest af alt fuldstændig klar til december (ligesom sidste år). Jeg glæder mig til juleri og nisseri. Så december - kom bare an - jeg er klar :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...