fredag den 7. august 2015

Første uge omme

Ja jeg ved godt det hele handler om at vi har haft en skønno ferie og at pigerne og forældrene er trætte efter den første uge på jobsi og skole og børnehave - Men det er der vi er nu. 

Så i eftermiddags var der (desværre) dømt total nedsmeltning. Og eftersom jeg også havde planlagt et bette besøg på biblo (tåbeligt - virkelig tåbeligt hvis jeg ser på det hele nu) var pigerne virkelig trætte da vi kom hjem. Vi havde ellers en fin halv time på biblioteket hvor de legede fint med de biler og sager der nu er i den idylleriske forstads bibliotek - men i det sekund vi trådte ind ad døren var fanden løs i laksegade. 

Tiller og tuller mente de var absolut overvurderet at gøre det der stod på sedlen (piktogram med ting de skal gøre når de kommer hjem - tømme taske - sko på plads - hænge jakke op - vaske hænder - ja jeg ved det urimelige krav meget urimeligt!!) så Storemusen (der ellers havde klaret alle gøremåls på ingen tid) gik banannas på sine små søskende og blev så uforskammet overfor mig og dem at konsekvensen var ingen tryk op is inden aftensmaden - da det så fortsatte (nu med tre piger der hylede og koksede) besluttede tarvelige mor (thats me) at der ikke var is overhovedet idag men istedet "bare" pizza som vi plejer - altså vores fredags-treat 

Øko-pizza med ekstra skinke og ost fra heema (Rema, red). Super lækkert. Så vores fredag sluttede alligevel i fordrageligelighed og hyggeligt med meget, meget trætte børn - der siden 19.30 har sovet som tre dejlige sten mens forældrene splatter på sofaen :) hård start - i Think so! Dejlig start i Think so - men hvor er weekenden tiltrængt på den gode måde! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...